Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozart

Jak to zrozumieć

Polecane posty

Gość mozart

Faceci lubią miliony, a Ty jesteś jak bilion.

Gość mozart
taaaak napewno, gdyby tak było to coś by napisał, a od kilku dni cisza:(

Gość mozart
podnoszę

Gość osoba_trzecia
nie jesteś tym co faceci lubią :P

Gość heheheeee
sa dwie opcje :) jest jednym z tych gosci, ktorzy słodzą doslownie kazdej lasce, a skoro sie nie odzywa od paru dni, to pewnie byl jego sposob na splawienie szaleje za Toba :D aaale sie nie odzywa od kilku dni.. sprawil CI komplement i juz. jak na moje oko, to jeden z tych żałosnych kolesi, co muszą każdej zajebiście nacukrzyć, żeby samemu poczuć się lepiej, bo wiadomo. laskę łatwo takimi słowami omotać..

Gość mozart
do heheheh___zgadzam sie z pierwsza opcją:((już sie z ty pogodziłam) W drugiej jest tez sporo racji, ponieważ wygląda na niedowatrościowango kolesia. Zagaduje każdą niezaleznie od wieku czy ma 20 lat czy 4o nie wazne. Już mi przeszło tak chcialam zapytac. Dodam jeszcze odnośnie ,,biliona'' mial na myśli nie dla wszystkich, strach przed porażką. Co za idiota, ale to juz było i nie wróci więcej... Niech dalej zgrywa cwaniaka Dzieki z odpowiedzi

Gość heheheeee
mowie Ci. najgorsi sa wlasnie tacy bawidamkowie... ja na takich uwagi nawet nie Zwracam, bo czego jak czego, ale wiernosci od takich to do 60 chyba nie idzie sie spodziewac :O

Gość mozart
heheee___ masz rację. Najgorsze jest to że zawrócił mi w głowie, mieliśmy tylko kontakt przez neta ale jak czyałam jego wiadomości az ciepło mi się robiło> W realu natomiast mówil tylko czesć i nic wiecej. Dodam ze nie jesteśmy małolatami i bardzo mnie dziwi jego zachowanie. Ale jak juz wcześniej pisałam powoli staram sie zapomnieć.

Gość mozart
Jeszcze kilka słow na jego temat(muszę sie wygadać:))na pewnym ...portalu laski dodaja do jego profilu komentarze ze jak je czytam to mam ochote powidzec że sa idiotkami. Gosciu obrósł juz w pióra, zaczął bardziej dbac o siebie, chodzi na solar itd. Wg. mnie jest żałosny (dopiero teraz to zaważyłam)

Gość mozart
heheeee jestes jeszcze?

Gość chyba miało być
"jak bilon" :P

Gość mozart
jak bilion a nie bilon