Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29* pieprzone wychowanie

Juz mam prawie 29 lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość 29* pieprzone wychowanie
musze cos z tym zrobic, sama dziewczyna do mnie nie przyjdzie - to malo prawdopodobne, bo jak nie to do konca zycia zostane p.....

Gość ewelina26
kotka paprotka "ja nie bylam w jakimkolwiek związku nigdy mi to nie przeszkadzalo i nadal nie przeszkadza" mi też nie przeszkadza tylko denerwujące są komentarze znajomych. Widze,żę oni bardziej to przezywają ode mnie.

Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce ot co. Ja wam mówię, znaleźć kogoś to nie problem, problemem jest, aby stworzyć z kimś dojrzały związek i umieć w nim trwać...

Gość ja to myślę
no to idź na dziewczyny

Gość kotka paprotka
>> Myślę, że lepiej zakładać pozytywne scenariusze. Chociaż w moim wypadku jest to ciężki U mnie tak samo. Ale sam fakt, że inni mają podobne problemy działa na mnie jakos tak rozweselająco. Tak, wiem, jestem wredna... ;)

Dziś sobie zrobiłem wieczór picia Szkoda mi mojej mamy bo ona sądzi że kogoś znajdę Już mogłaby się przynajmniej nie odzywać. Ciekawe jaką będzie miała minę za rok. Tutaj autor ma 29 lat. Wiec jak widać jak ktoś nie ma szans to nie ma. Jak mam ochotę to się onanizuję i popęd mi mija. Nie mam ciągąty do dziewczyn że muszę

Gość no tak nie martw się ja
Nie, ja myślę, że poznanie kogos to nie problem, problemem jest poznanie KOGOŚ. Nie z każdym da się stworzyć związek i nie z każdym się go chce tworzyć. Nawet powiem, że ze zdecydowaną większością ludzi się nic nie chce robić a nawet mieć do czynienia:O

Gość no tak nie martw się ja
Właśnie, idę sobie zrobić dobrze:P🖐️

Gość kotka paprotka
>>mi też nie przeszkadza tylko denerwujące są komentarze znajomych. Widze,żę oni bardziej to przezywają ode mnie. Haha, dokładnie :D

Gość kotka paprotka
oki, juz po polnocy i kotki ida spac ;) ramagga, trzymaj sie, bedzie dobrze (mam nadzieje) :)

No te bajki Bo wcześniej miałem przerywane TCM od 20 do 3 w nocy A teraz mam 24 h na dobę Mam też Boomerang gdzie też są fajne bajki (głównie Hanna Barbera)

I ty to oglądasz? Jakie to ma tak naprawdę znaczenie? Może właśnie dlatego, że przed komputerem i przed TV non stop siedzisz, to nie masz nikogo...

Gość llaallaallaallala
a naruto tez ogladasz?

Gość makumbaktolwioskija
a moze on ma 9 lat? to normalne ze w tym wieku patrzy na bajki i nie ma dziewczyny

00:22 llaallaallaallala a naruto tez ogladasz? Omal się ze śmiechu nie zlałam :D :D :D :D

Żabi kruk - mówi się, że dla chcącego nic trudnego...

Gość labambababa
>>Czy kiedys tego dokonam? moge ci to przepowiedziec z fusów. oplata jedyne 99,00 zł +VAT PS: kawe oczywiscie ty stawiasz

Nie znajdziesz nikogo dopóki nie zajmiesz się swoją psychiką Bo brak dziewczyny przez wygląd to jedno ale przez psychikę to drugie A ja mam 26 lat i 9 miesięcy a nie 9 lat

Gość makumbaktolwioskija
CN, zgadzam sie z tobą. Musisz sie zajac soja psychika. jesli w tym wieku ciagle ogladasz bajki to faktycznie musisz sie tym zajac