Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latte z kremem

Była dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Latte z kremem

Mój chłopak miał przede mną jedną dziewczynę. Byli ze sobą długo-ok 2 lat i chyba poważnie myśleli o przyszłości. Zawsze powtarzał, że to on z nią zerwał, że nie chciał z nią być itp. Wierzyłam mu, dopóki ją zobaczyłam... Byliśmy na spacerze i natknęliśmy się na nią. Jest bardzo śliczna. Blond włosy, niebieskie oczy, twarz jak u laleczki, bardzo zadbana. Szczuplutka, super figura, długie nogi, mini. Ale też zero tandety, żadna tipsiara :O Dotego wystrojona, ubrana w same drogie ciuchy :O. Znienawidziłam ją od pierwszego wejrzenia :O. Powiedziała spokojnie cześć i poszła sobie. Mój chłopak bardzo się speszył, zaczerwienił i miał kiepski humor do końca dnia. Dodam jeszcze, że oboje jesteśmy średniej urody. Ludzie mówią ogólnie, że jestem ładna ale tamta jednak o wiele ładniejsza :(. Potem weszłam na jej profil na nk. Jest na zdjęciach z bardzo przystojnym facetem. Czy to możliwe, że mój chłopak z nią zerwał???? Mi się to wydaje dziwne. Jestem zazdrosna :(

Gość lilife
a co mial ci powiedziec....duma mu nie pozwalala przyznacv sie, ze tamta go kopnela w du...e

Gość Latte z kremem
Ciągle mi mówił, że miała głupi charakter itp.... I dlatego z nią zerwał. Teraz czuję się jak jakaś gorsza. Obawiam się że jakby mógł to byłby z tamtą...

Gość Problemowa laska
moze naprawde miala beznadziejny charakter :P Wyglad to nie wszystko :P

Gość czemu sie dziwisz bo nie wiem
ze mna tez zerwal chlopak bo jestem bardzo dominujaca dziewczyna,nie lubie sprzeciwu,robie co chce,jestem otwarta,zaden facet nie bedzie mowil mi co mam robic,jak sie zachowywac,ubierac. bylismy 2lata razem,jego dziewczyna jest raczej srednia z wygladu(nie ma szalu,normalna) a ja jestem uwazana za sliczna,zadbana,madra,elegancka-ale poprostu mam tak zjebany charakter ze trudno ze mna wytrzymac:D ale sie tym nie przejmuje:D