Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O N A A A A A A

czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość O N A A A A A A

jestem juz z chlopakiem 1,5roku, mamy po 20 lat i jeszcze tego nie robiliśmy... niby chcemy, jestem gotowa, ale tak jakos sie nie moge zdecydowac...

Gość desefse
on jest prawicykiem >?

Gość O N A A A A A A
nom..

Gość NJLKFASDQRWEOIU
jestes normalna i porzadna, gratuluje tobie i twojemu chłopakowi tez, ze czeka az bedziesz gotowa

Gość zachowaj do slubu

Gość congratulation

Gość malutka22222
Jesteś jak najbardziej normalna, skoro nie chcesz uprawiać seksu to nie musisz tym bardziej jeśli sie wahasz.

Gość O N A A A A A A
nie będziemy czekac do śłubu :) hehe no jest cierpliwy, ale tak sobie myśle czasem, że może juz czass...

Gość no i Git
facet ma zarąbiste szczescie ze bedzie posówał dziewice 20 letnia, japierdoel ja tez ak chce choc najpierw zrub to ze mna. nieno a tak seiro to zrub to tlyko wtedy jak bedizesz miala ochote bo jesli go kochasz to super, wiec miłosc w połączeniu z checia to sex idealny, wymarzony. jak jednego zabraknie to niebedzie tak przyjemnie a dodając jeszcze ze to pierwszy razm to bedize o niebo lepsze tylko pogodz sie z tym ze facet po 2 minutach sie spusci, nawet ja co juz to robil po 2 bym doszedł... xD grartuluje i zazdroszcze.

Gość też kiedyś miałam chłopaka
i też mieliśmy po 20 lat, nie czułam się gotowa na seks. I mimo, że go kochałam bardzo, bardzo, teraz wiem, ze po prostu nie był partnerem i oparciem dla mnie. Nie był mężczyzną, takim Mężczyzną, no:) I zerwaliśmy ze sobą. Potem poznałam kogoś, dla kogo po prostu mi odbiło, ciągle myślałam o seksie, nie umiałam się powstrzymać, niestety też nie bardzo umiałam wyrażać swoje uczucia. No i skończyło się to tak, że jestem starą cnotką niewdymka, mam już 24 lata i nie uprawiałam seksu. Ale nie żałuję tego. Po co miałabym się zmuszać?:O Jak się kiedyś ktoś znajdzie, to spoko, będę się mogła w końcu wyżyć:) A jak nie, no to cóż- zostaje codzienna pokątna masturbacja:P

Gość O N A A A A A A
no i git- wzruszyłam się :D też kiedyś miałam chłopaka- wierze, ze w końcu będziesz się mogła wyżyć ;)

Gość też kiedyś miałam chłopaka
A ja nie sądzę:O W sumie im dłużej żyję, tym bardziej mi się odechciewa poświęcać swój święty spokój, zdrowie itd. w imię czegoś, co może się odbić na mojej i tak zwichrowanej psychice.