Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixed berry

co robic?

Polecane posty

Gość mixed berry

dzis sie dowiedzialam ze wczoraj moja matka byla na baletach w innym miescie z jakims fagasem. Uwazam ze matka go wykorzystywala przez caly czas i sama od ponad roku nie utrzymuje z nia kontaktu. Powiedziec ojcu czy nie. Matka pojechala do innego miasta ale nie spodziewala sie ze w klubie gdzie byla pracuje moja dobra kolezanka ktora nie omieszkala mnie dzis poinformowac o zaistnialej sytuacjii :(

Gość mixed berry
chodzilo mi o wykortzystywanie ojca

Gość mixed berry
doradzcie cos

Gość malutka22222
Nie wtrącaj się, to ich życie i ich małżeństwo. Swoja drogą na własną matkę donosić? Mi to się w glowie nie mieści.

Gość czekaja
ja na twoim miejscu powiedzialabym mamie ze wiem, ale ojcu ani rusz. moze sama kobieta zmądrzeje.

Gość mixed berry
malutka a mi sie w glowie nie miesci ze moja matka zachowuje sie jak nastolatka i oszukuje ojca

Gość malutka22222
nie musisz pochwalać jej zachowania ani akceptowac go, ale się nie wtrącaj i nie donoś na własną matkę. Każdy popelnia błędy, a czy Ty chcesz już na zawsze popsuc sowje relacje z matką?

Gość mixed berry
ja wiem ze kazdy popelnia bledy i ona popelnila juz niejeden tylko ze zaden z tych bledow niczego jej nie nauczyl jak widac

Gość czekaja
no to skoro sama wiesz lepiej to nie rozumiem po jaka cholere piszeszi zawracasz gitare ludziom tutuaj na forum?????

Gość mixed berry
po taka ze od tego jest wlasnie te forum

Gość czekaja
jest po to żeby sie radzic, ale skoto sama wiesz lepiej to po co sie radzisz? caly czas upierasz sie przy swoim wiec nie rozumiem po co dalej wałkujesz ten temat? Ludziw yrazili swoja opinie,