Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje...

hmmm....ROZWOLNIENIE w pierwszych tygodniach ciazy??? Normalne??

Polecane posty

Gość co sie dzieje...

Tak jak w temacie........... To moja druga ciaza. w pierwszej tak nie bylo. Od jakis 3 tygodni nie mam normalnego stolca, tylko luzniejsze......Poradzcie...

Gość ssssssssssssuu
uważaj,nie pytałaś o to lekarza?Ja pamiętam,że kiedys lekarz powiedział mi,że coś takiego jest niebezpieczne,bo ruchy i skurcze jelit mogą wywoływać skurcze macicy

Gość co sie dzieje...
niebezpieczne... cholercia, ale skad to sie bierze??? czy to od ukladu pokarmowego czy moze rozrodczego???? do lekarza ide, ale chcialam tez was zapytac

Gość ssssssssssssuu
nie wiem skad to sie bierze,może wpływ hormonów i dlatego niektóre kobiety mają zaparcia w ciaży a niektóre rozwolnienie.Pokombinuj może coś z dietą.

Ja tez tak miałam często w ciąży. Nie byłam z tym u lekarza. Samo minęło. Może u mnie było trochę stresu...sama nie wiem. Czasem mój żołądek dziwnie reaguje na nabiał, szczególnie jogurt i mleko.

Ja tak mialam jeszcze zanim dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy (jakies 4-5 dni przed terminem @) i ciagnelo sie ze 2 tygodnie plus bolal mnie zoladek. Teraz jestem w 15 tygodniu, wszystko dolegliwosci minely i narazie ciaza przebiega super. Organizm roznie reaguje na ciaze, wiec moze tak byc, ze u ciebie reaguje biegunka, takze nie martw sie. Na pewno jest wszystko dobrze :)

Gość Pragnąca_Dziecka
Witam Was Kobietki. Chciałam Wam przedstawić moją sytuację i poradzić się. Otóż czytałam na różnych forach, że niektóre kobiety podczas ciąży miewają biegunki zamiast wymiotów. Ale kiedy to już się zaczyna? Współżyłam z Mężem 10 grudnia, były to dni płodne (mam bardzo nieregularne miesiączki, więc muszę tego pilnować). Miesiączkę miałam 2 grudnia. Mój cykl trwał 22 dni. Dokładnie tydzień po stosunku (17 grudnia) wystąpiła u mnie biegunka, bóle brzucha, podbrzusza, żołądka, niekiedy przykurcze. Miałam podwyższoną temperaturę ok. 37,5. Podkreślam, że nie mogło to być zatrucie, bo wszyscy jedliśmy to samo. Kolejnego dnia to samo, lecz bez podwyższonej temperatury. Dziś 19 grudnia stolec był normalny, lecz bóle brzucha i inne wcześniejsze objawy się utrzymują. Czym to może być spowodowane? Na test jest jeszcze za wcześnie, a lekarza mam niestety dopiero na poniedziałek :(

Gość Pragnąca_Dziecka
I dodam, że dziś również wystąpiła podwyższona temperatura ok. 37,3