Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netascha

POMOCY! Brak erekcji podczas stosowania prezerwatywy...

Polecane posty

Gość netascha

Pomóżcie, bo ja jestem już zrozpaczona :( Głównie żal mi mojego Ukochanego, dla którego każda próba współżycia w gumce kończy się utratą erekcji i nie może dojść do stosunku :( Może jakaś inna metoda anty? Dodam, że póki co tabletki odpadają...

może ma uczulenie na prezerwatywy lub środek plemnikobójczy w nich? ewentualnie są to prezerwatywy ze środkiem znieczulającym (opóźniają wytrysk)

Gość netascha
To chyba nie chodzi o uczulenie, bo myślę, że to inaczej by się objawiało... Nie ma żadnej wysypki, nic go nie boli, po prostu traci całkiem lub częściowo erekcję :( Czytałam gdzies w necie wypowiedź seksuologa, że część facetów po prostu tak ma i trzeba zmienić środek anty :O

Gość netascha
Nie współżyjemy bez zabezpieczenia i nie mamy takiego zamiaru. Chcemy zamiast prezerwatywy wybrać inną metodę, ale jaką? :( Tabletki odpadają niestety

to kwestia psychiki faceta. ja przez lata stosowalam tabletki a pozniej z powodow problemiow z zoladkiem odstawilam no i zaczelismy z prezerwatywa - marudzil, ze nic nie czuje, ze to nie to, czsami tez byly problemy ze wzwodem ale po czasie wszytko minelo i przestal marudzic i juz nie ma problemow jesli tabletki odpadaja to pewnie plasty tez?? niestety najpopularniejsze i najlatwiejsze w stosowaniu sa tabletki no i prezerwatywa, inne przewaznie sa mniej skuteczne

Gość netascha
Wszelkie hormony odpadają, niestety . Super, wychodzi na to, że seks nie jest mi pisany :(:(:(:(

Gość jasdfga
ja mialem taka syttuacje ze gumka byla zwyczajnie zbyt waska, zakladajac na penisa uciskala pewien punkt ktory jak wyczytalem jest wlasnie odpowiedzialny za erecje i od razu opadal..proponuje zmienic na szersze, moze pomoze:)

Gość ddwdBudtrd4dddvvgefd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Polecam Doktora Potencje.

Gość jak nie jak tak?
Przed zakupem gumki czytaj co jest napisane na opakowaniu. Średnica 52, 56, niby niewiele ale jednak robi różnicę :)