Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Okres w 16 dniu cyklu

Polecane posty

Moje cykle zawsze były regularne, trwały 24 - 25 dni. A tu wczoraj masakra,dostałam okresu w 16 dniu cyklu. Co to może oznaczac.....????

Wiesz co Ty dostalas w 16 dniu cyklu ja nie dostalam juz przez 2 tyg od spodziewanej miesiaczki.W cizy nie jestem wiec mysle tak sobie ze to sa jakies chormony-no bo niby co.Nie martw sie wczesniejsze miesiaczki sie zdazaja:)

Gość Beti_nie_brzyd
a może gdzieś w ostatnim czasie wyjeżdżałaś - zmiana klimatu, lub mialaś jakieś stresujące sytuacje??

nie. Przypominam sobie ze ten mój ostatni okres był jakiś skąpy i krótki. A możliwe jest zebym była w ciąży i teraz ja straciła?

wiesz co ciąza to nie jest bo moja kumpela jak poronila to sie z bolu zwijala i do tego lało z niej jak z cebra!!!!I jak juz mdlala z bolu wywiezli ją na pogotowie bylo juz za pozno dla dziecka. Mysle ze to przez ostatni twoj skąpy okres teraz juz dostalaś

wszystko zalezy od tego na jakim etapie sie poroni, ja juz straciłam jedno dziecko w 3 miesiacu wiec wiem jak to jest. Ale jak sie poroni w pierwszym miesiacu bo ponoc nawet sie o tym nie wie, ma sie krwawienie jak normalna miesiaczka

Gość ale 24 25 dni
to też za krótkie. Mogą to być cykle bezowulacyjne - albo coś się dzieje z drugą połową cyklu. Zrób badania.

Slonko 21 ta moja kumpela poronila wlasnie w pierwszym miesiacu i najpierw to potraktowala jak spozniona miesiaczke,ale bol miala nie do zniesienia.Nie wiem-moze zalezy to od organizmu kobiety

odczekam do przyszłego okresu, jak znowu cos bedzie nie tak to pojde do lekarza. Dopiero w listopadzie byłam i było wszystko oki.