Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Azalia

Polecane posty

Mam pytanie przez 3 dnie zażywałam tabletki nie regularnie tzn miałam zażyć o 20 a 2 razy zażyłam o 21 i raz o 22 czy to może mieć duży wpływ na ich działanie?? w ulotce pisze tak: Pominięcie zastosowania jednej lub więcej tabletek Jeśli opóźnienie w przyjmowaniu tabletki wynosi mniej niż 12 godzin Pominiętą tabletkę należy przyjąć natychmiast po przypomnieniu sobie, a kolejną należy przyjąć o zwykłej porze. Działanie antykoncepcyjne leku Azalia jest zachowane. W przypadku pominięcia jednej lub więcej tabletek w pierwszym tygodniu stosowania leku i odbycia stosunku płciowego w tygodniu poprzedzającym pominięcie tabletki, istnieje możliwość zajścia w ciążę. Im więcej kolejnych tabletek zostanie pominiętych tym większe ryzyko osłabienia działania antykoncepcyjnego leku. Należy zgłosić się do lekarza po poradę. Mam pytanie także w sprawie działania tabletki i wpływu alkoholu na nie .ponieważ byliśmy z mężem w Zakopanym i piłam grzańca oraz na drugi dzień miód pitny w ulotce nic nie ma o stosowaniu tabletki i piciu alkoholu w internecie też nic nie mogę znaleźć Bardzo proszę o kompetentne odpowiedzi

Witam Mam do sprzedania 3 opakowania tabletek AZALIA,są orginalne,zakupione w aptece, moj organizm nie przyjoł ich dlatego chce odsprzedać opakowania które mi zostały,cena do uzgodnienia,zainteresowanych prosze o kontakt paulinakonczak@interia.pl gg 2352989