Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buleparte

zostaliscie mi tylko Wy..prosze o pomoc!

Polecane posty

po krotce- znalazlam numer telefonu w komorce meza ktory okazuje sie byc numerem kobiety...my od dluzszego juz czasu drzemy koty on mnie ciagle podejrzewa o zdrade...moze sam kombinuje myslac ze ja tez tak jak on moge go zdradzac... i tu moja prosba...jak sie dowiedziec kim jest kobieta skoro w telefonie sa tylko inicjaly

zadzwonic... :P a swoja droga jemu nie wolno miec w komorce zapisanych kobiet -kolezanek?

A skąd wiesz ,że kobiety skoro są tylko inicjały? :D:D:D:P

Gość ortopedał
są ksiązki telefoniczne numerów komórek Wpisz w goglach może wyskoczy numer A najlepiej zapytaj jego albo zadzwoń albo napisz smsa z jego komórki pod jego nieobecność oczywiście :):p

Gość ortopedał
są ksiązki telefoniczne numerów komórek lub1. pogadaj z nim 2. zadzwon na ten numer 3. wyslij smsa z telefonu meza i czekaj na odp (oczywiscie pod jegeo nieobecnosc)

:D:D:D dobre :D:D:D:D to znaczy,że wg autorki facet żonaty nie może mieć w komórce numerów kobiet:D:D:D:D:D:D Coś mi się zdaje,że on wie ,żeś zazdrosna przesadnie i dlatego użył inicjałów zamiast wpisać Bernadetta Rączkowska:D:D:D:D:D:D

to jest ciezkie do przeprowadzenia..bo komorke ciagle trzyma przy tylku a dzis wieczorem jedzie w delegacje

to jest facet pod 40 ...obraca sie w towarzystwie tylko facetow...ma telefony kobiet ale wtedy sa one normalnie napisane...a nie inicjaly...

To zapisz sobie jej numer i zadzwoń obrzucają wyzwiskami,że kurwą jest nadstawiającą dupy twojemu mżeżowi :D:D:D:D:D Sprawy nabiorą wówczas tempa :D:D:D:D:D:D

A najlepiej pojedź za nim w tą delegację bo może jedzie z nią i się będą szkolić z uprawy seksu :D:D:D:D:D:D:D

Gość ortopedał
xyzed weź Ty Pani nie namawiaj do takich zachwań :D ja polecam buleparte rozmowę z mężem - chyba rozmawiacie? albo rozmowę z inicjałową damą - dzień dobry to ja - żona mojego męża Zapraszam do nas na kawkę :D wyraz twarzy jej i twojego męża - bezcenny ( o ile mają romans)

:D:D:D:D takie zachowanie najszybciej wyjaśni sytuację :D:D:D:D:D a tak to biedaczka pogubi się w domysłach i jeszcze sfiksuje :D:D:D:D

A dlaczego sprawdzasz komórkę męża?Po co Ci to?Skoro nie macie do siebie zupelnie zaufania,to może jednak lepiej się rozstać a nie szpiegować się.A dlaczego drzecie koty?już nie umiecie ze sobą rozmawiać? A to mąż nie może miec numerów telefonów do innych kobiet?Absurd. Ja nie sprawdzam komorki męża,nie sprawdzam jego listów elektronicznych,nie szperam po kieszeniach,po prostu ufamy sobie,kochamy się.Czy ktoś zachowuje się podobnie?Czy takie zachowanie jest archaiczne? pozdrawiam tych co ufają swoim współmałżonkom

Gość lizassssss
kup starter i wyślij smsa podpisując się imieniem i nazwiskiem Twojego męża,napisz żeby odpisała na ten nowy numer,bo tamtą komórkę przechwyciła żona

Gość lizassssss
napisz coś o spotkaniu,zaproś na kawkę,użyj komplementów.....zobaczysz jaka będzie reakcja starter potem możesz zniszczyć,nikt Ci niczego nie udowodni

hmm ..a jesli bedzie przebiegla i zadzwoni na telefon meza?bedzie kicha a on sie dowie o wszystkim ze mu grzebalam w telefonie

Gość lizassssss
to wyślij sma z jego telefonu,jak będzie spał,weź mu telefon i napisz

Gość lizassssss
chwyty poniżej pasa,powiadasz?a widziałaś kiedyś żeby zdradzający facet przyznał się szczerze do winy?każdy kłamie do samego końca

Gość lizassssss
z doświadczenia to ja wiem,jak kłamać,żeby zdrada nie wyszła na jaw,wiem jak pilnować komórki i wiem jak mydlić oczy....a współczuć nie ma czego...KAŻDY ZDRADZAJĄCY jest mistrzem kłamstwa

pogodzilam sie z nim w sobote..w niedziele spisalam numery...a on w sobote sie zarzekal ..ze nigdy nie bylo i nie bedzie zadnej!

tak dokladnie!lizass...wiem o tym ...a on komorke ma pod poduszka jak spi...bo ma budzik wlaczony..

Gość lizassssss
zaufanie zawsze trzeba mieć ograniczone,nie ma nic gorszego niż uśpiona czujność,ludzie bezgranicznie ufni,najczęściej zostają zdradzani,nie dmuchają na zimne

jest mistrzem ...nawet w okradaniu wlasnych dzieci...wyciaga co jakis czas...po 500 zl ...niewiadomo na co...

Gość lizassssss
jak śpisz z nim w jednym łóżku,to poczekaj aż zaśnie i wtedy dyskretnie wysuń komórkę spod poduszki i ją przejrzyj sobie i wyślij tego smsa,skoro masz już podejrzenia,lepiej to sprawdzić,dla własnego spokoju,może to tylko fałszywy alarm i oby tak było