Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprowadzenie auta

sprowadzenie auta

Polecane posty

Gość sprowadzenie auta

Rozglądałam się za autem, i znajomy co sprowadza auta z Niemiec znalazł ładne Audi A4 1.8 Turbo, auto ma nieduży przebieg coś koło 110000 km, jest z 2000 roku. Cena to około 8000 euro. Czy opłaca się to kupić???

Gość sprowadzenie auta
Piszczie coś szybko bo muszę mu dać odpowiedź najpóźniej jutro, czy chcę to auto.

Gość sprowadzenie auta
up

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Jak dla mnie to Taka jedna kobitka jest niewypałem... Podobno straszny pasztet.

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Czy się opłaca to pytanie do doktora ekonomii jakiegoś bo przy tym kursie euro to bym miał wątpliwości czy opłaca się cokolwiek sprowadzić.

Gość baralalal
110000 km?? dla mnie to bardzo duzo, jak dla mnie odpada, kup sobie nowsze bedzie pewniejsze...

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka ty kurwo jebana jak gówno wiesz to się zamknij i nie wprowadzaj ludzi w błąd debilko jedna. Podobno to cie pies ruchał szmato pierdoloan.

Gość jjjjhjdjghdkkkm
110 dużo?? jak na 9 letni samochód to mało.

Gość sprowadzenie auta
A ewentualnie co jeśli nie Audi można by kupić? Bo chcę dobry duży samochód z wmiarę mocnym silnikiem. Dlaczego A4 jest niewypałem????? Ja słyszałam że to mało awaryjne auta, ale nie wiem sama.

Gość sprowadzenie auta
Ale A3 jest dla mnie zamałe.

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka weź kurwa wypierdalaj,bo gówno wiesz o samochodach idź sie kurwo nażryj gówna lepiej, A4 jest bardzo dobrym samochodem a twoi starzy mają gorszy model dziecka w postaci ciebie dziwko jedna, o ile już mówić o gorszych modelach Audi to właśnie A3 jest gorszym modelem debilko pierdolona swoją opinię gównowartom bedziesz wyrazac myslisz ze co kurwa? ze zaswiecisz jak swoja zalosna opinie wyrazisz? wes wypierdalaj

Ja napisałam że jak dla mnie to niewypał. Zresztą dużo zalezy od tego jak ktoś o nie dbał i jaki silnik .Ma delikatne zawieszenie części też nie są najtańsze, spotkałam się z opinią że bagażnik nie za duży... Ale co tu dyskutować każdy samochód ma swoich amatorów :) Zależy na co trafisz czasem renomowana marka a samochód zniszczony i zaniedbany przez pierwszego właściciela

piszę o nowych A3 produkowanych od 20003 r a Ty jak masz jakieś problemy ze zdrowiem psychicznym to wybierz się do lekarza a nie forum zaśmiecaj :)

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka co ty kurwa jeszcze debilko pierdolisz, co kurwa zaniedbane? ty masz pizde zaniedbanom, chyba założycielka tematu wyraznie napisala ze trafil jej sie model ładny i nie zjeżdrzony, ty kurow czytac nie umiesz ze zrozumieniem???? Kurwa drogie czensci? w ASO tak tylko kurwa debilko pierdolona nie wiesz ze na rynku sa duzo tansze zamienniki renomowanych firm?????? ty kurwa zamknij morde dziwko jebana bo masz gówno pojęcia o samochodach i wez juz wypierdalaj

Powiedz mi gdzie się tacy ludzie rodzą jak Ty? Ja kulturalnie wypowiadam moje zdanie na dany temat. A o częściach nie będę dyskutować bo nie każda część ma swój zamiennik. Poza tym podobno do vw są tanie a jak padł silniczek w klimie to nowy 500zł ...i zamiennika nie ma. Daj sobie na luz .

Gość baaaaaaaaaaaaardzo dużo
Za 2002 możesz zapłacić około 6000 tys. euro, i to od handlarza. Kolega chcę Cię nieźle przyciąc

Gość jjjjhjdjghdkkkm
baaaaaaaaaaaaardzo dużo można i za 6000 tysi z 2002 tylko w jakim to będzie stanie trzba się zastanowić i z jakim przebiegiem?

oh dobrze widzę że się tak znasz a niczego rozsądnego nie napisałeś tylko ciągle mnie wyzywasz :) autorka będzie chciała to i tak kupi, osobiście poszukałabym czegoś lepszego :)

Gość jjjjhjdjghdkkkm
wejdź na stronę www.mobile.de a tam się zorientujesz, jakie są ceny samochodów w Niemczech. Weź też pod uwage że prawie każda cena jest do negocjacji, więc niższa i kilkaset euro.

Gość jjjjhjdjghdkkkm
Taka jedna kobitka Dobrze szanowna dziwko jak jesteś taka mądra to zaproponuj coś lepszego twoim zdaniem chętnie się wszyscy pośmiejem.

Gość jjjjhjdjghdkkkm
baaaaaaaaaaaaardzo dużo podałem link do mobile.de 8000 za 2000 rok to nie jest baaaaaaaaaaaaardzo dużo, a młodsze od 9000 w górę z tym silnikiem

Gość jjjjhjdjghdkkkm
nawet jeśli przebieg jest powyżej 100tys. to i tak są to auta które jeżdza po niemieckich drogach, w wiekszości serwisowane w autoryzowanych serwisach, a ktoś się pyta czy się opłaca, to twierdzę ze się nie opłaca