Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mam problem.../

Polecane posty

Czesto glowa mnie boli kreci mi sie w glowie potem brzuch mnie boli nie moge sie hustac ani nic podobnego. Gdy bym powiedziala mamie ze chce isc do lekarza to poprostu by nie poszla zemna ona mi wogole nie wierzy ze cos mi jest mysli ze specjalnie tak mowie zeby do szkoly nie isc;/ a mi jest strasznie zle niekiedy nawet rece mi sie trzesa i wogole...;/

mam 15 lat

Gość bolączki
żaby iść do lekarza nie musisz byc przeciez pełnoletnia,więc smiało możesz się sama wybrać. ( ja w wieku 12 lat sama chodziłam i nie było z tym żadnych prolemów) A jesli już chcesz a ona Ci nie wierzy i mysli,że symulujesz żeby się wymigać od szkoły to powiedz jej,że chcesz pójść po lekcjach tak żeby nie opuszczać zajęć. Wtedy jakto się mówi będzie wilk syty i owca cała :) Ale z całą pewnością do lekarza pójść musisz

no ok tak jej powiem dziekuje za rady

Gość dark fairy lady
mozliwe ze masz anemie i nerwice...nie zwlekaj i idz do lekarza!

Gość 15 lat - jesteś niepełnoletnia
do lekarza musisz iść z mamą. Wiem, bo mam syna w Twoim wieku i lekarz nie chciał go przyjąć, musiałam zwolnić się z pracy by załatwić wizytę u lekarza

Gość bolączki
a mi się wydaje,że to zależy od lekarza a nie od tego czy się jest pełnoletnim czy nie.Ja, jak juz pisałam wczesniej,sama zaczęłam chodzic do lekarza w wieku 12-13 lat i nie robiono z tego żadnego problemu.