Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Pruszka

Powróżę cz. 1

Polecane posty

Blondiiiii86 --> Zakochać możesz się za około 2 miesiące, lecz bez wzajemności. krecik 2009 --> 1. Z pracą może być ciężko, sądzę iż w znalezieniu pracy pomogą Ci znajomi, popytaj, a pomogą Ci. 2. Widzę, że z facetami w Twoim życiu to bardzo kiepsko.. Hmmm.. Powiem tak nie szybko znajdziesz tego jedynego.. Minie kilka lat. welalo --> Wydaje mi się, że już jakieś dzieci, ale jeśli się mylę to będziesz miał parkę bliźniaków ANIA_MI --> Sądzę iż nie masz szans na zajście w ciąże, wiąże się to z jakąś chorobą. Czarek pozostanie Twoim przyjacielem. -loveianka- --> Nie, nie żałuje roki500 --> Nie wyjdziesz po raz kolejny za mąż aneczczka --> za około pół roku

Gość amelka24444444
Co nas czeka w najblizszym czasie w zwiazku? ja Amelia1984.06.22, on Jacek 1988.07.02 Dziekuje pieknie

Gość berberysica
paulina 1,06,1991 kiedy poznam tego wlasciwego faceta

Gość krecik 2009
jesli o mnie chodzi to...wrozko...niestety masz racje:(( ale bida:( myslalam, ze mi cos dobrego powiesz...bo caly weekend jaki i dzisiejszy dzien byl gorzej niz tragiczny:(

Gość ANIA_MI
Wybacz ale chciałabym więcej wiedzieć o tym o czym piszesz do mnie. Czy w kartach nie ma śladu pozytywnych wieści na temat mojego życia rodzinnego i osobistego? Czy możesz coś więcej powiedzieć mi o tej chorobie? Proszę ! Czy jest śmiertelna?

Agniesia8787 --> Tego nie jestem w stanie przewidzieć! Nikt nie jest w stanie przewidzieć Aśka21 --> Pytaj konkretnie. a niech bedzie --> Nie, nie warto.. Źle zrozumiałam widocznie.. Wróże z kart i jasnowidzę.. Jestem w tym na prawdę dobra, brałam udział w wielu programach o jasnowidzeniu. estta --> Możesz mieć problemy ze swoim mężem, otóż on lubi poszaleć, pilnuj go. Dzieci tak i to nie jedno, pierwszy będzie chłopiec a potem dziewczynka. DearMissJC --> Sprecyzuj pytanie. amelka24444444 --> Będziecie bardzo szczęśliwi ze sobą, będą wzloty i upadki, ale będziecie baardzo szczęśliwi. berberysica --> Uuuu.. nie szybko, jesteś bardzo młoda, powinaś skupić się na nauce. krecik 2009 --> Wybacz mi że Cię zmartwiłam, chciałaś znać prawdę więc napisałam

Gość echech
kiepska jestes w tych wróżbach

Gość aneczczka
dziekuje, a mozesz mi cos napisac jeszcze- kim on bedzie? gdzie sie spotkamy?

Gość amelka24444444
wrozka prawde ci powie hehehehe, ale bzdura, ja juz od roku z nim nie jestem;/;/ HAHAHAHAHA

Gość krecik 2009
oj,,wrozko..ja nie jestem na Ciebie zla:) dzieki za prawde:))..

Gość Blondiiiii86
to kiedy zakocham sie z wzajemnoscia:-D

kiedy wroce do pracy i kiedy dostane nowe mieszkanie ??? Joanna 13.09.1987

Gość sipps
Czy brunet mnie kocha? Kasia 23.03.76

Aga 01.07.1978,tomek 13.07.1982 czy będe mieć dzieci? czy dostanę wkońcu dobrą pracę?i kiedy ewent.? czy będę szczęśliwa tu gdzie teraz przebywam? czy dostanę mieszkanie? z góry dziękuję:)

Ok, jeśli się Wam się nie podobają moje wróżby to proszę nie pytać! Nikt Was nie zmusza. ANIA_MI --> Rak szyjki macicy? Zdaje mi się że to może być jakaś choroba dziedziczna. Nie jestem pewna. aneczczka --> Wiem tylko, że będzie od Ciebie dużo starszy. DearMissJC --> podaj imie i data ur. Blondiiiii86 --> Za ponad rok Aśka21 --> Z mieszkaniem może być ciężko, naprawdę ciężko, lecz nie wiem dlaczego. Hmm.. może ktoś Ci w tym przeszkodzi. A do pracy za 2 tyg wrócisz. sipps --> Jest zauroczony, ale kochać Cie nie kocha

Gość sipps
Dlaczego mnie nie kocha? :-( A ma kogos?

amelka24444444 --> Pisałaś, że jesteś z nim w związku tak? Wyciągnełam karty które mówią o związku i tak wyszło jak napisałam, więc się nie czepiaj, bo wróże tu do was za darmo, a jeszcze się czepiacie!

czy ten z ktorym jestem to ten jedyny czy mam szukac innego. Joanna 13.09.1987 Dzieki za pocieche, ale z ta praca to watpie;/

Gość aneczczka
hmm... ciekawe... dziekuje

ziazia --> 1. Tak, będziesz miała dzieci. 2. Z pracą będzie ciężko, ale znajdziesz pracę którą będziesz lubiła. 3. Jesteś za granicą? Myślę, że będziesz szczęśliwa, lecz będziesz tęsknić. 4. Dostaniesz mieszkanie, lecz będziesz na nie długo czekać. Hossa43 --> Podaj imie i date urodzenia sipps --> Podaj jego imie i date urodzenia to powiem Ci wiecej o nim, bez tego nic nie wiem o nim Aśka21 --> Myśle, że to ten jedyny. Potrzebujecie czasu.

Gość ANIA_MI
Czy skoro widać chorobę i nie widać ciąży, czy znaczy że w ogóle nie widać życia rodzinnego? Czy to znaczy że niewiele dla mnie już widać? Kim będzie dal mnie mężczyzna którego niedawno poznałam? I czy Czarkowi życie rodzinne się naprawi? Dziękuje?

Wróżko czy będę mieć problemy z zajściem w ciąże? ewent .kiedy będę mieć dzieci? czy możesz powiedzieć z czym mniej więcej będzie związana praca?