Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa

Niezadowolona babcia

Polecane posty

Gość mamaaaa

Jestem w ciazy z drugim dzieckiem ,moja mama a przyszla babcia jest niezadowolona zreszta od poczatku pokazywala niechec ...u was tez tak bylo lub jest ?

Gość mamaaaa
troche to dziwne bo tesciowa sie cieszy..

Gość ojej co za brudaski
moze za bardzo obciazyłas ja obowiazkami przy pierwszym maluchu i juz sie boi? albo macie niezbyt dobra sytuacje materialna stad obawy? Jest jeszcze jedna opcja ,mama sie poprostu o ciebie boi bo moze cos ci sie stac podczas porodu :)

a czy duzo czasu spedza z waszym pierwszym dzieckiem kiedy ty np. jestes w pracy. moze boi sie, czy podola dwojce? a moze to wynika z troski o wasza przyszlosc,mieszkacie u rodzicow, nie macie wlasnego lokum/pracy i boi sie, czy poradzicie sobie z utrzymaniem przy powiekszonej rodzince? moze widzi, ze miedzy toba a twoim mezem nie uklada sie i stad to niezadowolenie? boi sie o przyszlosc waszego zwiazku?

Gość bbbbb
no jak babcia musi bawić i łożyć na utrzymanie ze swojej skromnej emerytury to z czego tu się cieszyć

Gość figumigi
Może jest niezadowolona,bo za często obarczasz ją bawieniem swojego dziecka i moze za duzo kasy od niej wyciągasz.CZesto rodzice sa obarczani materialnie przez swoje dzieci ktore maja swoje dzieci.