Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambii 188

jaki szampon????

Polecane posty

Gość bambii 188

jutro będę kupować szampon do włosów i nie wiem, na co się zdecydować. Myślę o jakimś ziołowym, rzepa lub skrzyp, bo je zapuszczam i chcę tez wzmocnić. Co doradzacie? Mam kręcone włosy i lubię jak są puszyste, więc nie chce takiego, który je zbyt wygładza:)

Gość bambii 188
???:)

Gość blackcat
dla mnie te "ziołowe" są do kitu - osobiscie polecam Dove nawilżający (najlepiej w zestawie z odżywka bez spłukiwania) - sama mam długie włosy i u mnie sprawdza sie doskonale, włosy są puszyste ale nie napuszone, miłe w dotyku i odżywione

Gość dark fairy lady
dobre sa ziolowe!nie gadaj!ale nie wiem jaki szampon by ci puszyl wlosy.ja tez szukam takego.jak chcesz wzmocnic wlosy powinnas lykac przez 3 miesiace jakis suplement diety aklbo witaminy,ale to zwykle trzeba stosowac 3 miesiace zeby byl efekt.

Gość bambii 188
biorę jakis czas skrzypovitę, ale jak mi się skonczy, to nowej narazie nie kupuję myślałam o szamponie ze skrzypu, teraz mam z chmielu i jest całkiem dobry, ale chcę coś na porost:) normalnie mieszam ziołowy ze sunsilkiem, bo ziołowe się słabo pienią i przez to więcej ich wylatuje podczas mycia

Gość dark fairy lady
ja lykam belisse...fajna jest i skuteczna.

Gość bambii 188
no laski, jednak jutro kupuję, macie trochę czasu, zeby mi doradziC:)