Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermiona333

WĄSY

Polecane posty

kropek, ale chyba dla Ciebie zrobię wyjątek😠 dostaniesz w czapkę:P:P:P ps. małego też nie mam nigdy zwyczaju bić;):P nawet rączką:P

kropuś, ja się na figle na golasa nie umawiam;):P no chyba,że z moją drugą połówką;) poza tym nie zapominaj,że ja się nie wpisuję w "kanon" kobiet odpowiednich dla Ciebie;) zapomniałeś o tym?:P

czyżby się ideologia Tobie zmieniła?;) upsssssssss:P ale wiesz, w sumie Ty się nie wpisujesz;) moją drugą połówką nie jesteś:) więc o figlach na golasa możesz zapomnieć:P

skarbie???:P chodzić za rączkę, chodziłam w liceum:P później jak coś inaczej to zwałam;) ale mi się tak w ogóle nie spieszy kropku, ani do tego trzymania ani do figli;) chcę odpocząć od facetów i nieudanych związków...:);)

kropek😠😠😠 jak znajdziesz dziewczynę i się pokochacie, i oboje będzie chcieli to możesz nawet się nawet 69 na pralce wypróbować;) więc skąd ten ryk, że niby ostrego anala na stole nie będzie?:P poza tym Ty chyba tego typu "zabaw" też nie jesteś/byłeś zwolennikiem? a teraz?:P

kropek, a ja nie uznaje niczego poza związkiem:) ani związków tylko opartych na figlach;):) ale wiesz, z pewnością byłaby jakaś chętna nawet tu na kafe na Twoje propozycje?;)

kroepk, tylko mi aureoli nie załóż:) aniołem nie jestem;) i nawet szczerze nie chciałabym być:) poza tym, jak wiesz, pisałam Ci to wczoraj i Sami:) lubię Cię kropek i... niech tak zostanie:) ale pożarcić zawsze możemy:P póki ktoś się nie sfochuje;):P

Skoro Brad Pryszcz i Clooney zapuścili wąsy, to teraz uważane są one za najnowszy krzyk mody xD

Gość to teraz przeczytaj to
nienawidzę wąsów, czemu dawałam wyraz wielokrotnie na kafe, widząc taki i podobne tematy :D

wydaję się interesującą kobietą i dlatego proponowałeś figle na golasa?:P albo nagrywanie filmu na kanapie?:P albo ćwiczenie linii równoległych?:P ojojoj kropek:P:P:P