Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

ŚLUZ PRZEDOWULACYJNY ??? CZY POOWULACYJNY ???

Polecane posty

Gość malinka2510

mam pytanko a mianowicie duże ilości mlecznego bardzo wodnistego śluzu w przypadku bardzo nieregularnych miesiaczek moze być oznaka zblizających sie dni płodnych???

Gość szukajaca wozka...
poczatek okresu plodnego to przede wszytskim uczucie wilgotnosci, mokre majty ;-) no i kurze bialko jako najbardziej plodne dni..ale kazdy wilgotny dzien niesie ze soba szanse poczecia :-)

Gość malinka2510
hmm mokre majty to są ale białka kurzego nie ma sluz nie jest wogole rozciagliwy

Gość malinka2510
czyli jednym słowem trzeba sie brac do roboty skoro jest mokro moze akurat sie uda bo jak narazie od wrzesnia nic :(

Gość dozynko zycze ci
to nie ma znaczenia.... mozesz miec po prostu taki sluz i tyle... ja tez mam dlugie nieregularne cykle, a mimo to nie mialam probleu z zajsciem w ciaze, bo dzialalam wlasnie w mokre dni :-) Zacznij mierzyc sobie tempke i jak zobaczysz ze sie podniosla to znaczy ze mialas owulacje... jak sie nie podniesie a sluz zniknie to znaczy, ze dni plodne jeszcze przed toba....

Gość malinka2510
z reguły nie mam takiego śluzu chociaz majac 4 razy okres w ciagu roku cięzko jest sie jakoś okreslic teraz ostatni mialam w pażdzierniku także .....obserwacja śluzu za duzo nic mi nie mówi

Gość dozynko zycze ci
A leczysz sie jakos???? Moze castagnus by pomogl????

Gość malinka2510
a co do mierzenia temp.to juz sama nie wiem podobno trzeba mierzyc w pochwie ale tam przewaznie mam podwyższona a dlla przykladu moja znajoma byla w 2 tygodniu ciąży i mierzyla normalnie pod pachą i to w ciagu dnia i miala 37.2 to juz wogole mam mętlik jak mierzyc i gdzie mierzyć

Gość malinka2510
???

Gość malinka2510
witam was i co z tym śluzem bo w dalszym ciagu mam takowy i n ie wiem czy jest sens dzialac cos w te dni i czy jest szansa na ciaze ???

Gość malinka2510
no niby tak ale chyba raczej powinien byc on przezroczysty i bvardzo rozciagliwy wtedy jest najbardziej płodny a nie tam jakis bialy i wodnisty hmmm sama juz nie wiem :( bo nie chce na darmo marnować plemników ;)