Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca wozka...

ktory ma wieksza gondole? x-lander czy coneco v-4? I czy polecacie???

Polecane posty

Gość szukajaca wozka...

Jak w temacie... Bardzo podoba mi sie x-lander, ale widze ze ma waziutka gondole...

ja mam coneco v3 i gondola tez jest mała ;) a z tego co wiem to coneco v4 nierozni sie duzo od v3 na pewno nie wielkoscia osobiscie nie polecam tegp wozka

Gość szukajaca wozka...
A dlaczego nie polecasz???

bo jest mały tzn gondola jest małóa teraz zimą w kombinezonie nienma szans zeby maluszek miał wygodnie jedyny plus to taki ze mozna dopiąc fotelik!moj syn ma pół roku a wiecej jezdzi w spacerowce niz w gondoli z reszta gondola juz dawno w piwinicy spacerowka tez jest mała nie ma pozycji całkiem lezaćej chyba ze v4 juz ma nie wiem

Gość szukajaca wozka...
no to rzeczywiscie mnie zniechecilas... mi sie podobaja wizualnie te wozki ale te gondolki to makabra... a dziecko bedzie we wrzesniu, wiec raczej dlugo pojezdzi w gondoli, cala zime... czyli musze pomyslec o innym wozku... dla pierwszego malucha mielismy roana kortine, gondola super, duza, tylko ze teraz bym chciala bardziej nowoczesny wozek... nie wiem, co wybrac...

ja tez chcialam nowoczesny i to był moj największy błąd ;) jezeli dziecko będzie we wrzesniu to pomysl o innym wózku zyczę miłego szuaknia :)

to jaki wozek najlepiej zeby ta gondola byla na dluzej? mi sie tez coneco podobaja ale malutkie te gondole:( wiec odpada

Gość katinkaaa
Coneco to chyba najbardziej awaryjne wózki o jakim słyszałam. Ma je wiele moich koleżanek i klną na te wózki jak cholera! Stylistykę i wzornictwo mają ściągnięte żywcem z X-landera, a są twarde, bez amortyzacji, klekoczące, skrzypiące i z tandetnych materiałów. Jednej koleżance złamało się coś przy kole po 2 tygodniach spokojnego użytkowania. Dosłownie na prostej drodze doszło do awarii. Musiała czekać miesiąc. Druga po 3 miesiącach tak rzucała kurwami, że szybciutko odpicowała wózek i jeszcze szybciej go sprzedała. Żałowała, że na początku nie dołożyła więcej i nie kupiła porządnego wózka.

implast bolder ma powiększoną gondole z tego co wiem , nie wim jakie są mniejsze bo ta też mi sie wydaje jakaś mała