Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D1111

gej

Polecane posty

Gość D1111

Niedawno dowiedziałam się że mój kuzyn jest gejem. Jestem tolerancyjna w wielu sprawach, ale jeśli chodzi o homoseksualizm to moja tolerancja tak daleko nie sięga. Najchętniej w ogóle nie chciałbym sie z nim widzieć ale niestety nie jest to takie proste. Czy ktoś z Was jest w podobnej sytuacji. Co robić?

Gość vsdddddddd
przypierdol mu w ryja, ja bym tak zrobił

Gość to sie z nim nie
spotykaj. dla niego to zadna strata...

Mój kuzyn tez jest gejem. Osobiście od dawna go o to \"podejrzewałam\" on przyznał się dopiero jakieś 3 lata temu. Nie rzutuje to w żaden sposób na nasze kontakty, w końcu to, z kim sypia to jego prywatna sprawa i nie wpływa to raczej na nasze kontakty rodzinne.

Gość D1111
Gdyby to zależało wyłącznie ode mnie to koniec spotkań i tyle. Ale to niestety rodzina mojego męża i nie mam wyjścia. A jak myślicie czy spotkania z osobą o iinej orientacji mogą mieć zły wpływ na dziecko?

Gość skjhgsks
Boże, dziecko ile ty masz lat, że zadajesz takie infantylne pytania :(:(, w ogóle to masz problem gorszy niż głód w Afryce, porażka :( żeby ludzie tylko takie mieli problemy ....

Gość D1111
Tak, porażka? Ciekawe gdyby to dotyczyło Ciebie i Twojego dziecka. Owszem są większe problemy na świecie, ale nie wszytskie mamy wpływ. A ja odpowiadam za wychowanie mojego dziecka i nie chcę żeby coś skrzywiło jego psychikę!

Gość tak to prawda
widok zgejowanego wuja wpłynie na dziecko. Bedzie od razu tez zgejowane. Ale jeszcze bardziej obraz kretyńskiej matki trwale skrzywdzi tego dzieciaka.

Gość malutka22222
Przepraszam bardzo, ale dlaczego Twoje dziecko ma mieć skrzywioną psychikę? Bo wujek gej wpadnie do was na herbatkę i co od samego widoku wujka dziecku psychika się skrzywi? Bo chyba nie sądzisz, że będzie on dziecku opowiadał o swojej orientacji i o tym co z partnerem w łóżku robi. Zastanów się nad tym co napisałaś, bo to trochę niedorzeczne

Gość brtbvb
Ja jeśli bym miała taki problem to bym go starała się maksymalnie unikać, ze względu na dziecko. Homoseksualiści to często też pedofile, uważj na dziecko, ilnuj go żeby nie było tragedii potem.

Gość Idiotyczne wypowiedźi
ja widok geja moze wpływać na psychike dziecka żal...:O:O:O:O:O

Gość pierdolenie
0/10 😴

Gość Pedofile
to hetero ponad 90% z nich to pedofile idiotko :O:O żal mi takich osób jak TY , zreszta iwekszosc gejów nie znosi dzieci

Gość brtbvb
idiotyczna jest twoja wyoweidz, powyzej, jak dziecko widzi dwuch całujących się panów to logiczne ze to na nie zle wplywa, a naddto geje to czesto tez pedofile

Gość brtbvb
skoro pedofile są hetero to czemu robią krzywde malym chlopcom? 90% gejów to pedofile

Gość malutka22222
Ludzie weźcie wy się zastanówcie, kto tu mówi o facetach całujących się przy dziecku? A pedofilem to może być nawet ksiądz co religi będzie dziecko uczył. Więc skończcie to pierdolenie i nie ośmieszajcie sie.

Gość Oj daj sie leczyć
z tym tematem to jakaś głupota :O a ty do góry idź spać :O

Gość Oj daj sie leczyć
Chodziło mi o brtbv:O

Co wy wygadujecie, az zal czytac, myslisz, ze twoj kuzyn od samego byvia gejem zacznie molestowac twoje dziecko i chodzic ubrany tylko w skorzane stringi? :O To, ze jest gejem dotyczy tylko i wylacznie jego zycia intymnego, do ktorego Twoje dziecko i tak nie bedzie mialo dostepu ani ty tez nie. Gej to mezczyzna, ktorego podniecaja bardziej mezczyzni niz kobiety i tyle, a jakim jest poza tym czlowiekiem to juz inna sprawa.

Gość Okrąglinek
Haha... Mój kolega w zeszłym roku przyznał sie rodzinie,że jest gejem.Chłopak przez długi czas pomagał utrzymywać matce rodzeństwo,pod innymi względami też cudo.Teraz nie moze widywac rodzeństwa bo oczywiście by je gwałcił -.- Dajcie spokój...

Gość Sratatatatatatatatata
ja bym na twoim miejscu jeszcze czesciej sie z nim widywala i zaprzyjaznila:)tacy ludzie to swietni i doskonali przyjaciele,wiem to bo jeden jest moim cudownym przyjacielem.I zrozum ze w naturze homoseksualizm to rzecz normalna!To kosciol narzucil takie glupoty i ciemnogrod:-O komu ci ludzie robia krzywde?!czemu nie czepiacie sie chlopow-psow,dziwek i pedofilow czyli ludzi dla ktorych powinno sie ponownie odpalic piece w Oswiecimiu,tylko czepiacie sie homoseksualistow,Zydow i innych ludzi ktorzy sa niewinni a glupie i pierdolone moherowe spoleczenstwo robi z nich bestie:-O

aha i nie pisz, ze jestes tolerancyjna, bo nie masz pojecia o tolerancji. Poza tym, moze jak zaczniesz wiecej przebywac w towarzystwie gejow to zobaczysz, ze to normalni ludzie.

Gość Do Sratatatatatata
Świeta racja , nic lepszego nie mozna powiedzieć :):)

Gość Twój mąz
też bedzie gejem uważaj :D:D:D:D

Gość Okrąglinek
Sratatatatatatatatata -OK,jesteś tolerancyjna,fajnie,tylko dlaczego piszesz o gejach jak o jakichś psach?Co to znaczy,że doskonali z nich przyjaciele?Ludzie jak ludzie,zdarzają się świetni ludzie,ale i scierwa.

Gość mira1
malutka22222 popieram Twoje wypowiedzi.Tak trzymaj!!!Tak na marginesie do naszego domu przychodzi gej .jest świetnym nie tylko człowiekiem,ale również przyjacielem.no i co mam się może bać o męża.LUDZIE W JAKIM ŚWIECIE WY ZYJECIE.ŻAL MI WAS

Gość D1111
Po pierwsze nie wierzę, że każda z osób biorących udział w dyskusji jest tolerancyjna w każdej sprawie. A jeśli tak twierdzi to nie wie co mówi. W wielu sprawach jestem tolerancyjna i doskonale wiem co to znaczy. Po drugie dla mnie homoseksualizm nie jest czymś normalnym i nie dlatego, że Kościół tak twierdzi. Poprostu nie jest to zgodne z naturą. Po trzecie nikogo nie porównywałam do żadnych psów i nikogo nie oceniam, bo nie mam takiego prawa. Każdy może być kim chce, robić co chce, ale ja nie muszę się z tym zgadzać i z ochotą wszystkiemu przyklaskiwać.

Gość D1111
I spokojnie zdaję sobie sprawę z tego, że moje dziecko na widok wujka geja nie stanie się nagle gejem, ale wielu specjalistów uważa, że homoseksualizm jest zawiązany z psychiką danego człowieka, więc nie wiadomo co takiej osobie może przyjść do głowy. Dlatego będę starała się zminimalizować liczbę naszych spotkań. A tak poza tematem to kultura wypowiedzi obowiązuje wszędzie!

ale masz problem, nie spotykaj sie z kuzynem, on tylko na tym zyska :-O nie znosze ludzi, ktorzy z butami wchodza w czyjes zycie - seksualnosc to jest prywatna sprawa, czemu mu z butami wchodzisz do lozka? co cie bulwersuje? przy tobie sie caluje ze swoim chlopakiem? jesli nie, to o co Ci chodzi? daj zyc innym i zajmij sie soba.