Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki nick

Czy ma ktoś wózek implast bolder?

Polecane posty

Gość nie wiem jaki nick

Czy jestescie z niego zadowolone? Czy wart jest swojej ceny? Proszę podzielcie sie opiniami.

Gość nie wiem jaki nick
nikt nie miał??

Gość nie wiem jaki nick
podnosze temat

Gość nie wiem jaki nick
kołderka powiedz mi jak duza jest gondola? i czy pozniej spacerowka jest wygodna??? masz wersje 3 czy 4 kolowa???

powiem Ci ze implast ma powiększoną gondolę , moja mała narazie wazy 5 kg wiec spokojnie sie miesci , ale nie wiem do kiedy bedzie w niej jezdziła , mam wersję 4 kołową, spacerówki jeszcze nie testowalam ale kolezanka ma ten wózek i powiedziala ze jest bardzo zadowolona ze spacerówki.

Gość nie wiem jaki nick
kupowalas w sklepie czy na allegro? bo ja widzialam na allegro z fotelikiem za 1950zł i nie wiem czy w sklepie nie byloby taniej, chociaz w moim miescie nie ma zbyt wielu skklepow z akcesoriami dla dzieci.

ja kupowalam w sklepie za 1400 ale to był impuls , teraz kupilabym z allegro , jeśli nie mas znic przecieko używanym to an allegro jest teraz pare bardzo fajnych ofert na implasty używane.

Gość nie wiem jaki nick
wiem widzialam ale mi się strasznie podoba ten czarny z bialymi kwiatami a u ofercie uzywanych nie widzialam tego wzoru.

Gość yuk6utkry
Koleżanka miała. Bardzo ładny ale narzekała na amortyzatory a raczej "bubel zamiast nich" Spacerówki nie użyła w ogóle bo jej nie odpowiadała, choć ja widziałam, ze inne mamy miały takowe w parku.