Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intellll 25

W co ubrac dzidziusia wychodzac ze szpitala

Polecane posty

Gość intellll 25

jestem w 37 tyg zaniedlugo porod i tak sie zastanawiam w co ubrac dzidzie wychodzac ze szpitala

Gość w beret
suknie wieczorowa/frak

Gość co za glupie pytanie
?

Ubierz dzidziusia cieplutko, koniecznie w czapeczkę!!!! Masz chłopczyka, czy dziewczynkę???? :)

kolejne pytanie z serii co ja biedna mam zrobić:O ubierz body jakiegos pajaca na to jakis komplet polarowy owin kocem ale za 3 - 4 tyg może byc już wmiare ciepło wiec musisz sama sie wysilic i pomyslec

Gość Dobry sklep
z artykułami dla dzieci www.ebibi.pl

Gość ja mam ten sam problem...
a do myszki i pozostałych- po co się odzywasz, skoro nie potrafisz pomóc!?

obowiązuje zasada: jedna warstwa więcej niż masz na sobie na początku marca pewnie nie będzie jeszcze zbyt ciepło proponuję założyć dziecku: - bawełniany kaftanik z długim rękawem - body z krótkimi rękawkami i długimi nogawkami - sweterek albo bluzę - kombinezon - 2 czapeczki: bawełniana i grubsza - gdy dziecko będzie wynoszone na rękach rożek i kocyk - gdy dziecko będzie w nosidełku - kocyk do okrycia nie bierz szalika i rękawiczek - nie ma możliwości, żeby ubrać w nie noworodka - szyjka jest schowana i niedostępna, a rączki będą pewnie schowane głęboko w kombinezonie

Gość wefrgthyjuk
bardzo ciepło, pamiętaj że ten dizdziuś wyjdzie z temp ok 37 stopni więc dla niego chłód bedz edotkliwszy niż dla CIebie. Buźkę przykryj pieluszka tetrową przy wyjściu ze szpitala