Asia_0 0 Napisano Luty 16, 2009 Miesiąc temu (14 stycznia) doszło między mną, a moim chłopakiem do zbliżenia, ale bez stosunku. (nadal jestem dziewicą) Na moich wargach sromowych najprawdopodobniej pozostała jednak wydzielina przedejakulacyjna, do wytrysku nie doszło. Był to 11 dzień cyklu, a że mam 30dniowy cykl, to było to 5 dni przed owulacją. Czy jeśli plemniki dostały się do macicy, to mogły przeżyć tyle czasu? Okres dostałam w terminie, krwawienie przebiegło standardowo (odczuwałam ból tylko pierwszego i drugiego dnia - tak jak co miesiąc), trwał 6 dni. Dziś, po 7 dniach od zakończenia okresu wystąpiło u mnie niewielkie krwawienie. Dosłownie dwie kropelki krwi razem ze śluzem. (przypominał śluz płodny) Czy możliwe jest, abym była w ciąży czy też nie ma powodu do zmartwień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia_0 0 Napisano Luty 16, 2009 Proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Luty 16, 2009 Test!! ale nie powinnaś być w ciąży bo podobno okres wyklucza ciąże !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia_0 0 Napisano Luty 16, 2009 Słyszałam jednak, że można mieć okres także w trakcie trwania ciąży. Nawet do 5 miesiąca. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie nic nie Napisano Luty 16, 2009 nie jestes w ciazy dostalas normalny obfity okres a po okresie wystepuja plamienia bo macica sie jeszcze oczyszcza wiem bo sama tak mam czesto i bytalam ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia_0 0 Napisano Luty 16, 2009 Tylko, że to nie były jakieś brązowe plamienia, tylko ewidentnie kropelka krwi w śluzie. Czy to nadal mogłyby być \"pozostałości\" po miesiączce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach