Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam tremę

Proszę Was o pomoc PILNE

Polecane posty

Gość Mam tremę

Witam Was serdecznie i proszę o wsparcie. Wiem , że źle wybrałam dział , jednak tutaj zagląda najwięcej osób.. Mam 21 lat , studiuję sobie zaocznie i nadszedł czas aby rozglądać się za pracą . Dzisiaj dostałam telefon od pana , do którego wysłałam swoje CV . Szczerze mówiąc , nie miałam żadnych nadzieji , że cokolwiek z tego wyniknie , no ale stało się , jutro mam rozmowę kwalifikacyjną . Gdzieś w internecie wyczytałam , że należy się przygotować do rozmowy kwalifikacyjnej i dowiedzieć się możliwie najwięcej jeśli chodzi o przyszłego pracodawcę . Problem w tym , że ja nie mam pojęcia co właściwie miałabym tam robić . Do rzeczy . Pierwsze moje pytanie dotyczy tego , czym właściwie jest i czym się zajmuje biuro konsultingowe ? A poniżej przedstawiam fragment ogłoszenia : Branża: Finanse i Bankowość Typ stanowiska: Pracownik umysłowy / Specjalista Niemiecka Firma: dział analiz, dział przetwarzania danych, przygotowania ofert oraz ogólna obsługa klienta z zakresu rynku kapitałowego. Atrakcyjne wynagrodzenie, a dla ambitnych awanse. Możliwość rozwoju osobistego i zawodowego w miłej atmosferze. Pomoc w profesjonalnym przygotowaniu do wykonywanej pracy. Czy ktoś może mnie troszkę rozjaśnić ? Nie ma napisanej nawet żadnej nazwy tej firmy , abym mogła zasięgnąć na jej temat wiedzy choćby z internetu , w związku z tym proszę Was o pomoc i choćby częściowe naświetlenie tematu Pozdrawiam:)

Gość Mam tremę
upupup

Gość hfgdd
ubezpieczenia pewnie...

Gość Mam tremę
Nie ma nikogo troszke bardziej zorientowanego ?