Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek i kropka_1987

Przeszłość seksualna mężczyzn!

Polecane posty

Zastanawiam się jak to jest z przeszłością seksualną u facetów:? No bo ja uważam, że lepiej by dziewczyna zaspokajała się z koleżanką niż traciła dziewictwo z pierwszym lepszym. No a facet? To mnie martwi bo facet z facetem to czyste gejostwo. Co wy o tym myślicie?

Gość malutka22222
Myślę, że nie obchodzi mnie nikogo przeszłość seksualna:P Poza tym prawiczek Ty chyba już naprawdę głupiejesz od tego swojego prawictwa. Nie każda kobieta jest lesbijką ani biseksualna. Nie mam nic do Twoich poglądów, że chcesz dziewczynę bez seksualnej przeszłości, ale to co teraz napisałeś to już jest żenujące i śmieszne.

ale dalczego? skoro od dziewczyn wymaga się dziewictwa, to czmu nie wymagać prawictwa u mężczyzn? a jeśli pozwalać kobiecie na zabawe z kobietą to mężczyzną tak samo na zabawę z mężczyznami. czy świat nie byłby wtedy lepszy?

Gość malutka22222
Ależ prawiczku to są Twoje poglądy. Ja od faceta nie wymagam tego żeby był prawiczkiem, nie kręcą mnie kobiety, nie zabawiam się z nimi więc nie chce by mój facet zabawiał się z facetami. To chyba proste i logiczne. A Ty to sobie możesz wymagać dziewicy czy tez biseksualnej dziewczynki skoro sam taki jesteś:P

to jest tak samo: jak kobieta przespi sie z kilkoma facetami ma opinie koorwy, a jak facet przeleci nawet kilka dziesiat kobiet jet uwazany za super goscia. dlaczego nie nazywamy takich kolesi kurwami meskimi. niech tez maja popsuta opinie

Gość satanistyczny mistrz wojny
,,ale ja się tylko masturbuje i to bardzo oszczędnie bo raz dziennie!" Mistrzu nigdy nie ustaje w tropieniu kropich idiotyzmów!!! No tym to mnie koleś rozwaliłeś zupełnie !!!!! Myślałem że nic mnie w twoim wydaniu nie zdziwi a tu proszę!!!!!! O ludzie - kropas- bijesz rekordy poniżena!!!!! OMFG!!!!!!!!!!!!!!!

a ty Prawiczku4life czy ty też zaspokajasz się mężczyznami i podzielasz moje poglady co do przeszłości seksualnej mężczyzn kobiet i obojnaków (oni mają dobrze bo teoretycznie z każsym mogą się zabawiać)

Gość ciemno wszedzie....
ale dalczego? skoro od dziewczyn wymaga się dziewictwa, to czmu nie wymagać prawictwa u mężczyzn? a jeśli pozwalać kobiecie na zabawe z kobietą to mężczyzną tak samo na zabawę z mężczyznami. czy świat nie byłby wtedy lepszy? no wreszcie powiedziales cos madrego 🖐️

Gość malutka22222
Obojniaków? hahaha to było dobre:)

"dlaczego nie nazywamy takich kolesi k**wami meskimi. niech tez maja popsuta opinie" dla mnie taki facet to zwykły dzieciak który zatrzymał się w rozwoju emocjonalnym na poziomie 16 latka

Gość bladolica
sądzę, że jest wiele kobiet, które wolałyby, aby ich partnerem był mężczyzna posiadający doświadczenie (i bynajmniej nie gej, czy bi) niżeli prawiczek. oczywiście nie myślę o doświadczeniu w stylu: brał, co się podkładało:)

A wasz satanik się do tej pory niczym nie zaraził choć nie jest od dawna prawiczkiem i nie posiada kropki. A czy ja kropas mówiłem choć słowo o WIELU PARTNERACH???? Po prostu żalisz się w necie na brak baby, że ci pisorek po pijaku nie stoi a teraz przyznałeś że walisz konia OSZCZĘDNIE BO RAZ DZIENNIE!!!!!!!! To nie jest upokarzające????????

Gość devz
" nie cenicie tego, że facet się oddaje wam , że oddaje wam swoje prawictwo i niewinność?" bo to dziala tylko w druga strone. Facet to docenia w kobiecie, a kobieta woli doswiadczonego, zeby wprowadził ją w świat seksa

Gość malutka22222
A dlaczego mialabym chcieć prawiczka? Przeciez on nie ma doświadczenia, jak byłam dziewicą to nawet do głowy mi nie przyszło by mieć swoj pierwszy raz z prawiczkiem. Nie dość, że ja bym była zestresowana to jeszcze i on. Nie kręci mnie coś takiego, seks ma być przyjemnością:) Ale co kto lubi...

Gość bladolica
prawiczek a może lepiej jak facet okazuje swoje oddanie poprzez umiejętności, a nie przez niewiedzę lub wiedzę czysto teoretyczną. ewentualnie podpowie jak najlepiej zrobić mu rączką:P

A jak jej oddasz prawictwo?? W pudełku???? Prześlesz kurierem????? Piszesz jakby to była rzecz Prawdziwy facet po postu idzie z dziewczyną do łóżka a nie ,,oddaje czystość"- tak mówiły pensjonarki w ubiegłych wiekach.

Gość bladolica
tobie też chodzi o jedno, tylko jeszcze nie trafiłeś na odpowiednią kandydatkę...

Ależ ci kropciu chodzi TYLKO O JEDNO tylko masz do tego trudny do zrozumienia normalnemu człowiekowi kult BŁONY

Gość malutka22222
Prawiczek nikt się nie śmieje z Twojej uczciwości wobec dziewczyn, ale z Twoich niektórych bzdurnych poglądów:P Zresztą to chyba nic dziwnego, że dziewica swój pierwszy raz woli miec z kims kto wie co i jak.

Gość wiła wianki...
satanistyczny mistrz wojny - człowieku Ty się lecz, bo to już paranoja, albo jakaś psychoza maniakalno-depresyjna zakładać tyle topików i podszywów. Chyba, że Ty i Kropka to ta sama osoba z zaburzeniami. Nic mnie nie zdziwi...

A gdzie ty prawiczku widzisz równouprawnienie?? Nie ma go w żadnej dziedzinie życia. A tak idąc do tematu to uważam że facet powinien mieć ileś tam kobiet zanim zabierze sie do rozdziewiczania. Przecież od tego jak to zrobi pierwszy raz zależy bardzo wiele w zyciu seksualnym kobiety. Jeżeli zrobi to nieudolnie, w sposób prostacki a nawet brutalny to jej wspomnienia pierwszego razu beda bardzo złe. Minie wiele czasu i wiele partneów bedzie musiało prostowac ten zły pierwszy raz zanim kobieta nauczy sie sztuki przezywania seksu, orgazmu. Pierwszy raz facetam jeżali nawet jest byle jaki to szybko o nim zapomina. Jezeli jest to z doswiadczona kobieta to szybko facet sie uczy. Nie na darmo istnieje przysłowie: Na starej piczy, młody sie ćwiczy.

ALEŻ JA NIGDY WIŁA WIANKI NIE PODSZYŁEM SIĘ POD NIKOGO!!!! I NIE ZAŁOŻYŁEM ANI JEDNEGO TEMATU NA KAFETERII DOBRZE SIĘ CZUJESZ??????