Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek i kropka_1987

Przeszłość seksualna mężczyzn!

Polecane posty

Gość mama prawiczka i kropka
synku twój tatus próbował ze wszystkim co sie rusza zanim mie nie poznał w sumie ja tez ostro balowałam az sie dziwie ze nie szczekasz. umyj zabki przed snem- mamusia.

Gość satanistyczny mistrz wojny
Ja po prostu z nudów tutaj piszę trochę żartobliym tonem PSYCHOZA???? CHYBA HITCHCOCKA....

Gość devz
"A tak idąc do tematu to uważam że facet powinien mieć ileś tam kobiet zanim zabierze sie do rozdziewiczania. Przecież od tego jak to zrobi pierwszy raz zależy bardzo wiele w zyciu seksualnym kobiety. Jeżeli zrobi to nieudolnie, w sposób prostacki a nawet brutalny to jej wspomnienia pierwszego razu beda bardzo złe. Minie wiele czasu i wiele partneów bedzie musiało prostowac ten zły pierwszy raz zanim kobieta nauczy sie sztuki przezywania seksu, orgazmu." ale glupoty :o

Gość wiła wianki...
No boskie to było, ale faktycznie ciężko się podszywać pod Kropkę ze względu na jego poglądy.

BRAWO PODSZYWACZ- A NIEKTÓRZY MYŚLELI ŻE TO JA.... Jeszcze mi się oberwało.... A kropas jest na tyle dziwaczny że nic mnie w jego wydaniu nie zdziwi Nawet jak pewnego dnia napisze że go kosmici dymali na spółkę z dodą i barackiem obamą....

a ja nie uwierzylam... kaplam sie po nicku... roznice bylo widac:P prawiczek i kropka tak czesto ise udziela ze nawet w nocy mam przed oczami jego nick... haha zarcik taki to tez zarcik:P

Gość buhahahahaha
o jaaa przeczytałam całe to było mocne :D na początku myślałam że prawiczek będzie nas męczył nowymi spaczonymi poglądami:)

Gość buhahahahaha
o nie prawiczek zgadza się z podszywaczem :) masakra!!

Gość daj spokój pawiczku
już nikt na tym forum nie bierze cie poważnie :?

Gość daj spokój pawiczku
podszywa czy nie ale ma takie same poglądy jak czytasz ten podszyw to pewnie czujesz to samo co my czytając twoje dziwne poglądy : ŻAL

Gość ty nie musisz niczego wymagać
a i tak nikt nie będzie z tobą chciał

Gość ojej dajcie mu już spokój
jesteście okrutni to że jest prawiczkiem i ma dziwne poglądy to nie znaczy ze jes trędowaty :?

Gość OOOOOOOOOOOoo
odezwała się liga ochrony prawiczka

Jeszcze gorzej- trędowaty w XXI wieku mógłby się wyleczyć a kropy chyba nie idzie wyleczyć...

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pierdolicie a nie wiecie. Ja swoj pierwszy raz miałam z prawiczkiem, z którym jestem do teraz :P Nie było super ale nie najgorzej Wszystko zależy od człowieka. Znalezienie "czystego" partnera nie było jednak naszym celem, tak wyszło poprostu. A Wy tu jakieś pojebane teorie snujecie że "jak facet nie ma doswiadczenia to bla bla bla..." i podobne brednie. Nie wiedzą a jakieś durne felietony pisza, no ale w sumie to forum nie stoi na wysokim poziomie (sama zagladam tu jak mam zly humor i mam ochote sie troche posmiać z glupoty polaków)

Gość dziewica i kropka
ma swoje poglądy i ich broni! a wy się podszywacie pod niego i piszecie takie rzeczy! wiecie jak on się musi przez to czuć>

Gość dziewica i kropka
to jest taki sam człowiek jak wy ! on w każdej chwili może zmienić to że jest prawiczkiem a wy swojej przeszłości nie cofniecie

Gość nowa dziewczyna
Prawiczku, raczej ty cholero!!! prawictwo rzuca ci się na mózg. Dzięki twoim głupim i zmiennym wymaganiom (raz mówisz, że wymagasz dziewictwa, drugi raz, że nie) i ciągłym gadaniu w kółko o dziewicach, analach i własnym prawictwie obrzydzasz mi to forum!!! Jestem tolerancyjna ale do czasu, kiedy ponownie widze twoją śpiewkę na forum. Dla dobra świata - spadaj z tego forum. NA ZAWSZE!!!! p.s. nie zauważyłeś, że każdy ma ciebie dość?!!!

Gość buhahahahachujhahabu
nie w każdej chwili wątpie by szybko kogoś znalazł :D :) :D :P

Gość dziewica i kropka
możecie mnie wyzywać i szykanować ale ja się zgadzam z prawiczkiem jak dziewczyna odała się facetowi z miłości to ok ale to zupełnie co innego niż laska która w dyskotekowym kiblu robi loda każdemu kto się trafi

Gość buhahahahachujhahabu
heh chcesz a nie możesz :P

Gość ludzie uciekajmy z tego forum
!!! fanatyczne dziewice i prawiczki atakują!!! teraz już wierze !!! w 2012 może być koniec świata !!