Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek i kropka_1987

Przeszłość seksualna mężczyzn!

Polecane posty

PRAWICZEK PONIZEJ CYTAT Z TWOJEJ WYPOWIEDZI: a jeśli pozwalać kobiecie na zabawe z kobietą to mężczyzną tak samo na zabawę z mężczyznami. czy świat nie byłby wtedy lepszy? TU SIĘ CHYBA SPRAWA RYPŁA Z TWOJĄ NIENAWIŚCIĄ DO KOBIET KTÓRE ANAL UPRAWIAŁY,CO ???? JAK WG CIEBIE BAWIĄ SIE ZE SOBĄ MĘŻCZYŹNI?? OPOWIEDZ PRAWICZKU !!!! WSYPA NA CAŁEGO

PRAWICZEK PONIZEJ CYTAT Z TWOJEJ WYPOWIEDZI: a jeśli pozwalać kobiecie na zabawe z kobietą to mężczyzną tak samo na zabawę z mężczyznami. czy świat nie byłby wtedy lepszy? TU SIĘ CHYBA SPRAWA RYPŁA Z TWOJĄ NIENAWIŚCIĄ DO KOBIET KTÓRE ANAL UPRAWIAŁY,CO ???? JAK WG CIEBIE BAWIĄ SIE ZE SOBĄ MĘŻCZYŹNI?? OPOWIEDZ PRAWICZKU !!!! WSYPA NA CAŁEGO

Gość aksnuhdwlnfwiefui
Jestem dziewicą. Mam ochotę na prawiczków dwóch ;pp i posuwanie na dwie dziury.

oczywiście zawsze będe do Ciebie wracał i masz racje w przeciwieństwie do Ciebie j**any ale sie usmialam... to bylo haslo roku

A ja nie wiem dlaczego ale myślę, że doświadczona kobieta w niektórych przypadkach wolałaby prawiczka. Mogłaby go wtedy nauczyć wszystkiego tak, jak ona lubi. No bo co jej po takim bardzo doświadczonym, który robi wszystko w jeden sposób, który jej nie zadowala? Stare przyzwyczajenia ciężko zmienić i na pewno łatwiej wyszkolić kogoś kompletnie zielonego.

nie zgadzam się z przedmówczynią. Skoro doświadczony to niekoniecznie musi oznaczać, że monotematyczny...

Gość upupupupppupppuppuppuppppp