Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetyki to moj bzik

Co myślicie o Avonie?

Polecane posty

Gość kosmetyki to moj bzik

Jak w tytule?Jak oceniacie kosmetyki tej firmy?

Gość Roxanka13
Ja jestem konsultantką i jak narazie nikt się nie skarżył na kosmetyki z tej firmy :D może masz jakieś konkretne pytania?

Gość tluste mleko
dobre byly jak mialam 13 lat i nie wazne bylo jak dzialaja, byleby ladnie pachnialy. no i taki wlasnie jest Avon -kosmetyki pachna ladnie ale nic poza tym. wiekszasc badziewna, choc raz na czas zdarzy im sie wyprodukowac cos fajnego, zwlaszcza z serii Planet Spa. ogolnie jestem na NIE

Gość zuiret
Ale ja nie chce chudnac:p

Gość zuiret
Pamietam taka fioletowa odzywke i mlekowe kosmetyki mniam.Ale to było z 10 lat temu.

Gość anka CB
Mi sie kojarzy z mlodoscia jak nie bylo mnie stac na normalne perfumy i na apteczne kremy (wrazliwa skora). Taka namiastka pseudo-luksusu dla smarkatych :) Aaaa i jeszcze z plotkami o tym co sie dzieje z rzeka Swider, do ktorej to rzekomo Avon "sie spuszcza", a po ktorych to rewelacjach moja twarz nie zobaczyla juz ani grama kremow z ich firmy..

Gość K.Liszt
Raczej kiepskie, żaden krem nie sprawdził się na mojej skórze. Pięknie drukuja katalogi, zmieniają co sezon opakowania niektórych produktów - ale dla mnie to za mało. Kosmetyk powinien być skuteczny. Myślę, że w ich ofercie warte są uwagi kosmetyki do makijażu. Można znaleźć wśród nich wszelkie nowinki, cienie w najróżniejszych postaciach, dość dobre szminki w bogatej kolorystyce.

Gość zalezy jeszcze co
godne uwagi są : 1. perfumy - incandessence, celebre, perceive 2.kredki do oczu - color trend 3. pudry w kulkach

Gość może raczej produkty
zapytajcie kogokolwiek, kto ma pojęcie o składzie kosmetyków o kosmetyki Avonu przestaniecie tego używać

Gość zalezy jeszcze co
kazdy ma swoje typy, a i jeszcze u mnie sprawdzil się szampon naturals - morela i tylko to , bo inne kosmetyki z tej serii racja pięknie pachną, ale skora potrzebuje non stop nawilzenia....a to nie nawilza w rzaden sposob :(, szkoda- moze powinni i nad tym popracowac, a jestem pewna ze zyskali by dzieki temu rzesze fanow :)

Gość AskaaaAaa
PRZEDE WSZYSTKIM MAŁE POJEMNOŚCI I STANOWCZO ZA DUŻE CENY. CO DO JAKOŚCI UWAŻAM ŻE W WIĘKSZOŚCI JEST SŁABA... KIEDYŚ JESZCZE W MIARĘ TERAZ JEST TYLKO GORZEJ. ZNAM DZIEWCZYNY KTÓRE SOBIE NP. ODLEWAŁY SZAMPON I DOLEWAŁY DO NIEGO WODĘ I TAKI SPRZEDAWAŁY ;/. KIEDYŚ KUPIŁAM TUSZ BYŁ OK. KUPIŁAM WIĘC DRUGI TAKI SAM I OKAZAŁ SIĘ CAŁKIEM SUCHY ;/ NIGDY NIE WIADOMO ILE TO WSZYSTKO W TYCH MAGAZYNACH LEŻY ;/. KIEDYŚ KUPOWAŁAM RZECZY Z AVONU TERAZ JUŻ TEGO NIE ROBIĘ.

Gość zalezy jeszcze co
jak i wszystko ma chemie, to w takim razie powinnas zaprzestac w ogole uzywania jakichkolwiek kosmetykow :)

Gość może raczej produkty
ciekawe że moja znajoma lekarka dermatolog spotyka się bardzo często z przypadkami , że komuś właśnie Avon rozpaskudził cerę

Gość zalezy jeszcze co
no byc moze, ja tego nie kwestionuje...

Gość /////.

Gość może któraś z Was chce
zostać konsultantką FM? Można sporo zarobić bo od jednej perfumy od 10zł zarobku a jak jest promocja perfum to nawet 22zł. Perfumy mają bardzo ładny zapach i długo się utrzymują. Wystarczy kupić starter z próbkami i później już z górki ;-) Jeśli któraś z Was jest chętna to piszcie na maila: fm.pracujznami@gmail.com

Gość Antii89
Moja kumpela kupiła ostatnio zestaw do francuskiego i trzymal jej niecale 3 dni;/ Ja pamiętam jak kiedyś kupowalysmy z mama jakies balsamy i to była jedna woda;/ Polecic moge jedynie olejek do kapieli... Osobiscie uwazam ze ceny kosmetykow Avon sa za wysokie. Wlę iść do sklepu i móc kupić coś tańszego, lepszego i jeszcze mam testery

Gość AVON- zapraszam
Witam dziewczyny. Jestem Liderem Zespołu AVON. Chętne, które chcą zostać konsultantkami Avon by mieć dodatkowe zarobki zapraszam do współpracy. Wystarczy, że wyślesz do mnie sma'a o treści "JESTEM ZAINTERESOWANA ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ AVON" a oddzwonię do Ciebie by przedstawić Tobie ofertę współpracy. Tel do mnie 505 235 722 E-mail avon.kasia84@gmail.com< /a> gg 8402722

Gość kamilmaliszow
Witam:0 Zapraszam do wspólpracy z avon Tylko teraz jeżeli podpiszesz ze mną umowę dostaniesz ode mnie super prezent w postaci perfum Dodatkowo możesz zdobyć od firmy super elegancką torbę o wartości 999złL9 Twój zarobek może wynieś nawet 50% od kwoty zamówienia:) Dodatkowo możesz zamawiać dla siebie kosmetyki tańsze nawet o 80%:) NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ tEL;505293722 EMAIL:kamilmaliszow@onet.pl PozdrawiamL

Gość kamilmaliszow
Każdy ma swoje zdanie:) Ale wiele osób(nawet ja ) utrzymuję się z avonu i nigdzie więcej nie pracuję:):) Oczywiście są lepsze i gorsze katalogi ale na tym jest na prawdę spory zarobek:0 Np.teraz jak zakupisz 5szt.perdum dostajesz je 45%taniej i jesdne perfumy gratis:):) Więc możesz na samych perfumach azrobić co najmniej 150zł i perfumy gratis:):) tERAZ avon stawia na nowych ludzi i daje super premie pieniężne:) Jesteś zaintresowana\ny pracą w avon to proszę o kontakt;0 email;kamilmaliszow@onet.pl

Gość dawna wielbkafffe
Bardzo lubię te kosmetyki-nie tylko zapach jest ich zaletą , kremy Anew dla mnie są rewelacją.Poza tym nie testują kosmetyków na zwierzętach jak 99 procent producentów kosmetyków z marketów:(no i istnieją ponad 150 lat-to dla mnie argument,ale mamy wolny rynek ,więc każdy kupuje gdzie chce , za ile chce i co chce. Oczywiście istnieją firmy,które nieszczególnie przypadają mi do gustu z różnych przyczyn ,ale takie publiczne opluwanie chyba nie jest eleganckie ani profesjonalne.Pozdrawiam-D.S.