Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra27

POZNAM wierzacego.wartosciowego mezczyzne... w wieku powyzej 27 lat.........

Polecane posty

Gość Kasandra27

Czy jest badzieja,ze ktos taki siedzi teraz na cafe ?? :(

Gość Kasandra27
Dla czepliwych-wierzacego w BOGA naszego :)

Gość Jest nadzieja
:) 🖐️

Gość Kasandra27
:) niech ktos mi przywroci wiare w LUDZI prawdziwych mezczyzn! uczuciowych ,wierzacych i dobrych :).Jest zapotrzebowanie na TAKICH ;).

Gość zmanierrowana
a ja znam wierzacego ale nie jest wartosciowy :p

Gość nizmo
"Jest zapotrzebowanie na TAKICH" polemizowałbym ;)

Gość sa tacy faceci
ja w sumie znam tylko takich, moze w zlym srodowisku sie obracasz, zle szukasz...na dyskotece raczej sa marne szanse, by takiego znalezc...kafe...tez nie jest to dobry pomysl....

Gość zmanierrowana
albo prawdziwy mezczyzna albo uczuciowy :p

Gość Kasandra27
Problem w tym ze nie bywam na imprezach wiec nie szukam a takich dennych miejscach znajomych.Moze tutaj jest ktos wartosciowy kto nie czeka tylko zeby innym dowalic :O ?

Gość Kasandra27
Mam przyjaciela i jest dowodem na to ze mozna byc wierzacym,dobrym i czulym mezczyzna...szkoda ze jest zajety..dlatego szukam... bo sa wyjatki :) zoze t znajde taki??? :P

Gość vcxvmvxcvx
"albo prawdziwy mezczyzna albo uczuciowy " włacha 🖐️

Gość vcxvmvxcvx
a powiedz mi jedno, seks po slubie?

jakbym poznala faceta przystojnego interesujacego faceta, ktory co niedziele latalby do kosciola to juz nie bylby dla mnie interesujacy...

Gość 007tytus
Ja też czekam na jakiś cud...Poznam kobietę rozgarnietą,w miare ładną i z sercem....Podobno takie są....,tak jak podobno żył Król MACIUŚ I ,ech...

Gość Kasandra27
Po co wierzacy ? :) Bede szczera.. A wiec DLATEGO ze Boj jest dla mnie wazny i chcialabym zbudowac w przyszlosci zwiazek oparty walsnie na BOGU ,na wierze tak jak to BYC POWINNO.Nie jakies mieszkanie bez slubu ze soba,nie zycie w grzechu... Pragne wyzszych wartosci :).Nie podoba mi sie to jak zyje wieksza czesc mlodych ludzi.Ja szukam wyjatkowego mezczyzny :).

Gość 007tytus
Ja też czekam na jakiś cud...Poznam kobietę rozgarnietą,w miare ładną i z sercem....Podobno takie są....,tak jak podobno żył Król MACIUŚ I ,ech...

Gość kruleffna
to co ty tu kobieto robisz? w niedziele poginaj na kolko rozancowe albo do choru w kosciele i na pewno tam kogos znajdziesz

Gość Kasandra27
A ja niestety jak kogos poznaje..i okazuje sie ze mezczyzna jest na bakier z wiara to ja automatycznie przestaje sie takim interesowac :(.To pragnienie zeby byc z kims wierzacym jest we mnie od wielu lat,od kiedy bylam nastolatka... Moze wynika to z tego ze najczesciej rozpadaja sie malzenstwa ktore zyja BEZ BOGA a ja tak nie chce.:(

Gość Kasandro.. nie tlumacz
sie tutaj, bo tu za wyjatkiem mnie, jak mniemam, nikt cie nie zrozumie.... ja doskonale wiem, o co tobie chodzi. tez tak podchodzilam do sprawy i mam takiego meza. I wszyscy moi znajomi sa tacy.. za wyjatkiem kilku kolezanek :-P

Gość zmanierrowana
Pragne wyzszych wartosci jakich?

skoro tak, to pontencjalnego partnera szukaj w kosciele, bedziesz miala gwarancje, ze jest wierzacy, a to przynajmniej jeden z Twoich warunkow spelniony.

A co w tym zlego ze mieszkaja ze soba bez slubu? To juz nie te czasy kiedy uwazano to za cos zlego. Zreszta jaka masz pewnosc, ze Bog istnieje? Nie masz pewnosci i nigdy sie nie dowiesz. Mozesz tylko wierzyc lub nie, ale trudno jest mi wierzyc w istnienie kogos kogo nigdy nie widzialam, Gdzie jakies dowody na jego istnienie?

Gość Kasandra27
wiem wiem to cafe...to nie miesce dla mnie,choc czasami rozbraja mnie wasze poczucie humoru ;) ..ale dzis jestem tu na powaznie i szukam faceta :(

Wstąp do neokatechumenatu czy jakiejś innej katolickiej organizacji. To zupełnie nie moja bajka, i nie piszę tego złośliwie - ale tam będzie ci znacznie łatwiej znaleźć takich ludzi niż na kafe.

Gość kruleffna
to trafilas,kafeteria to siedziba szatannnnna :P

Gość Kasandra27
WIERZE W BOGA :) i wiem ze ON KOCHA KAZDEGO nawet niedowiarkow ktorzy sa wsrod was :). Latwo wam powiedziec idz na kolko rozancowe.... kiedy ja tak nie moge...tam zazwyczaj sa staruszki i malzenstwa :(