Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasandra27

POZNAM wierzacego.wartosciowego mezczyzne... w wieku powyzej 27 lat.........

Polecane posty

Niby katoliczka, a z jaką pogardą się wypowiada o 'kółkach różańcowych' :O Neo zrzesza i rodziny, i młodych ludzi, akurat znam trochę z nich. Jak dla mnie to wariaci, ale chyba ten typ którego szukasz ;) Oprócz tego są duszpasterstwa akademickie, chociaż ty już chyba studia skończyłaś :) Ewentualnie katolickie portale randkowe, takie jak przeznaczeni.pl i inne. Troche możliwości jest.

Gość Kasandra27
w przeznaczonych jestem od lat iii nic za duzo tam kobiet malo facetow wiec coz moge? nie bede wchodzic komus w pupe zeby zwrocil na mnie uwage a co do katoliskich stowarzyszec przykoscilnych neistety odpadaja bo jestem z agranica :( tu nie ma takich rzeczy mimo ze jest coniedzielna msza siweta :(

Gość Kasandra27
przepraszam ze platanie liter ale mam cieno w pokoju :P i mi sie place obzuwaja z klawiatury :D

Gość Jest nadzieja
Poszukaj wśród protestantów :)

Jak jesteś za granicą, to szukanie faceta na kafe jest już w ogóle bez sensu, jest wystarczająco mała szansa że ktoś się zainteresuje, bedzie spełniał wymagania i bedzie z tej samej czesci Polski, a co dopiero świata.

Gość vcxvmvxcvx
dlaczego nie odpowiadasz na pytanie, czy jestes dziewica? :classic_cool:

Gość Kasandra27
czy ja napisalam ze szukam prawiczka? :P choc..chyba dobrze by bylo...

W tym wieku (powyzej 27lat) wierzacego, wartosciowego kawalera NIE ZNAJDZIESZ. popytaj kaferteryjnych prawiczkow :-O

Gość Kasandra27
aale kiedys wroce do Polski noooo :(

Gość wredniak_obleśny
Już lepiej wstąp do klasztoru, przynajmniej nie spłodzisz ze swym mocherowym mężulkiem kolejnych moherowych dzieciaków z pop******onym katolickim systemem "wartości" :o Darwin się kłania: uczyń świat lepszym, oszczędź mu gorszych genów :p

Gość woda klozetowa
"popytaj kaferteryjnych prawiczkow " jako stary prawiczek przyznaje ci racyje :(

Gość Kasandra27
kurde czyli przegralam swoje zycie ? :O mam nie liczyc na CUD???

Gość Kasandra27
haha ale ja nie chce miec dzieci wiec BADZ SPOKOJNY :P

Gość woda klozetowa
Po prostu przypasuj troche :o Z tymi wymaganiami, ze mieszkanie razem bez slubu jest beee, jest chore :/ I do tego nie jestes dziewicą. Ciezko....

Gość zdarza sie czasami
i do tego nie chcesz mieć dzieci........ Ciężko, no ciężko... Jak na wartości , katolicyzm i manifestowanie wiary to kiepsko. WYgląda na to, że dużo oczekujesz, przy czym niewiele z tego katolickiego życia potrafisz zaproponować. Jeśli facet będzie wierzący, myślisz, ze bedzie zainteresowany obiektem " z drugiej ręki" jak to brzydko się mówi ? Bo ja powątpiewam, niestety.

Gość wredniak_obleśny
>22:23 Kasandra27 haha ale ja nie chce miec dzieci wiec BADZ SPOKOJNY < taaa... dobra katoliczka, jak widać - grzeszy myśla już na wstępie... hipokrytka :o

Gość Fire Fox
Kasandra 27 takie rzeczy to tylko w erze :P

Gość Kasandra27
Matkooo Czy to ZLE ze chcialabym spedzic zycie z osoba WIERZACA TZN.WSPOLNA MODLITWA.. msza swieta,zycie PO BOZEMU...zeby Bog byl najazniejszy w naszym zyciu,zeby BYL SKALA ! czy to zle?! dzieci byc moze bede chciala miec moze mi sie odmienia ale NARAZIE NIE CUZJE SIE NA TO GOTOWA !:(

Im wiecej czytam twoich wypowiedzi to mam coraz wieksze wrazenie, ze ty z jakiejs sekty jestes!!! Jejku chcesz zycie na modlitwie spedzic? Buahahaha albo cos z toba jst nie tak albo masz niezlego pier.dolca w glowie

Gość vcxvmvxcvx
Ona pewnie nie chce dzieci, bo do splodzenia dziecka, potrzebny jest seks. A ona pewnie seksu nigdy nie chce uprawiac. Proste :o

Gość Darwinista
Wrócisz do Polski. Puścisz sobie radio Maryja. Włączysz państwową TV, przyjmiesz księdza po kolendzie. Wybulisz klika stówek na jakiś tam sakrament to zaczniesz szukać niewierzącego. To chory kraj .Ludzie nie odchodzą od Boga tylko od kościoła nie chcą się z tą wspólnotą identyfikować.

Gość julia a ty jetes katoliczka
czy nie??

Gość Darwinista
Niech zgadnę ....Piszesz z Chicago?

Gość Kasandra27
nie pisze z chicago :( i zauwarzylam ze zawsz eilekroc jest poruszany temat WIARY tu na cafe to wy odrazu nalatujecie i nazywacie innych mocherami,beretami,i nawiedzonymi.Tylko ze wasze podejscie jest nawiedzone nie ja! ciekawe kiedy ostatnio bykiscie u spowiedzi heee? :O

tak generalnie jestem katoliczka, ale nie jestem przekonana co do wiary w Boga... Do kosciola nie chodze, bo nie widze powodu, dla ktorego mialabym to robic. A u spowiedzi ostatnio bylam przed bierzmowaniem, czyli jakies dobre 7 lat temu...