Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz...

pytanie z serii tych nieistotnych.. jak to jest kiedy w wiadomosciach

Polecane posty

Gość ...ponawiacz...

mówią o waszej miejscowości??? że coś tam gdzieś się stało?:( bo ja na takim zadupiu mieszkam ze pewnie nigdy o tym w tv nie wspomną:(

jak pokazują nagranie z tego miejsca to staram się skumać czy wiem gdzie to jest i czy znam te osoby :)

Gość dziecko bohater
o mojej dziurze mówili raz, kiedy wspominali o polskim hollywood. ale hollywood poszedł w chuja, euforia poszła w chuja, już nikt mojej wsi nigdy nie zauważy :(

Gość ...ponawiacz...
ech... u mnie tzn. nie u mnie tylko w sąsiedniej miejscowości raz odcinek dedektywów dla tvn kręcili:D i tyle przygód z telewizją... nic więcej:(

Gość kikoo
u nas zawsze jakis bandziorow lapia:/ wiec nie ma sie czym chwalic... ale nazwa mojego miasta pojawia sie czesto w wieerszach dla dzieci bo sie dobrze rymuje !! :D

Gość ...ponawiacz...
a pamiętacie Monike Sewioło z big brothera??:D widziałam ją kiedyś na placu zabaw:) bo ona z moiich terenów jest:) (tak ludzie tylko na taki szpan wsród waszych szpanów mnie stać😭)

ponawiacz jak mówią o mojej miejscowości to już wole żeby w ogóle nie mówili.Nigdy nic dobrego tylko zawsze wywloką jakiś patologó, którzy się zaczynają chwialić skąd są... Teraz przeprowadziłam sie na taką wichurę, że nikt nigdy jej nie wspomni 😭