Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze

odpiszcie prosze Was

Polecane posty

Gość prosze

1.jesli owolacja jest przewidywana na 5 lutego a do stosunku doszlo 31 stycznia w dodatku krutkiego i bez wytrysku jest mozliwos by doszlo do zaplodnienia? 2.jezeli stosunek byl po przewidywanej owolacji mianowicie 7 lutego a owulacja byla 5 najprawdopodoniej i rowniez nie bylo wytrysku w kobiecie tylko moze po 15 min w przyblizeniu, jest mozliwosc ciazy?

Gość no tak ferieee
:O

Gość jgdsjgdsjgf
plemniki są również w ejakulacie - czyli "płynie" dużo wcześniej przed wytryskiem, zawsze istnieje taka możliwosc, chociaz minimalna, ale jest

Gość Biloff
i w jednym i w drugim przypadku mogło dojść do zapłodnienia

Gość prosze
jestem tylko troche w tym temacie wiem ze plemnik zyje 72h a od 31 I do 5 II jest 5 dni,prawda?

Gość jgdsjgdsjgf
shizy masz jakies kobieto, co się miało stac to już się stało, po co się zadręcac? bez sensu, czekaj na @ cierpliwie, a jak nie będzie to zrób test i wszystko będzie jasne

Gość prosze
eee no odrazu shizy... poprostu chce byc bardziej w temacie a nie rozumie troche tego tzn tej owulacji calej jak to jest bo wikipedia to jakies h*josto jest

Gość prosze
ahh dziekuje:* kochana

mam nadzieję że odpowie na Twoje wątpliwości i się przyda :) pozdrawiam

Gość prosze
a sluchaj jaka jest mozliwosc zajscia w ciaze jezeli stalo sie bez zabezpiecznia ale no wytrysku we mnie nie bylo, zeby do niego doszlo utrwalo jescze duzo czasu i moich pieszczot mojemu facetowi, kropelkowania nie bylo a preejekulacji on jej chyba nie ma, kropelkowanie jet podobno na chwilke przed wytryskim wiec raczej go nie bylo bo do wytrysku doszlo jakies 15-30 min po pewetracji pochwy, wypowiedzcie sie prosze

możliwość zajścia w ciążę jest nawet wtedy, kiedy partner pieści Cię po ...:), nie wchodząc głęboko do środka...co prawda bardzo małe ale jednak jest. Ja się kocham z chłopakiem nawet 4 dnia po miesiączce, bez gumki i w ciąży nie byłam i nie jestem. ryzyko jest zawsze...wszystko zależy od dnia cyklu.

Gość prosze
ja z moim facetem tz robilem to juz wiele razy nawet trudno mi to zliczyc teraz ale ostatnimi czasy 2 razy zdazylo nam sie w tych granicznych dniach dni plodnych

Nie ma co się stresować.Jeśli minęło 7 dni od stosunku kup test ciążowy i sprawdź. Inaczej spać nie będziesz mogła ...

Gość prosze
mam miec okres w czwartek ale przeziebiona jestem... czy on moze sie opoznic?