Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jea

plamienie. Proszę napiszcie co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość Jea

Ok 23-24dnia cyklu dotałam brdzo nikłego plamienia, które myślałam że zwistuje okres- zazwyczaj mam takie leciutkie plamienie i po 2-3dniach nastepuje okres. Tym razem jednak po 4 dniach to plamienie ustało, okresu nie ma :( Podczas tego niby plamienia miałam potworne stresy i sajgon w pracy i do tego się przeziębiłam. Wygląda to tak jakby sie ten okres normlanie cofnął... Teraz mam 30ty dzień cyklu i sie zastanawiam o co chodzi z tym.... A miałam typowe objawy okresowe wtedy przy tym 'plamieniu'-brzydka cera, duży aptetyt itp... Boję sie, bo kiedy smiałam torbiel, tylko ze wtedy miałam spore plamienie w środku cyklu i samoistnie nie przechodziło.... Co o tym sądzicie? Czy przeziębienie mogło tak pochrzanic ten okres?

Gość ambiwalenccja
a byla mozliwosc zajscia w ciaze? stres, przeziebienie (bralas jakies tabletki?) to oczywiscie moze wplynac na okres... Mi przez stres sie raz przesual o ponad 2 tyg;o Ale najlepiej isc do ginekologa nie sadzisz?:)

Gość jabłuszkooo
nie chce Cie martwic ale moja kolezanka miala podobnie i jest w 8 tygodniu. zrob test albo idz do gina

Gość Jea
racezj baaardzo mało przwdopodobne zeby to miała byc ciąża.... Ieh, chyba musze isc do gina :(

Gość ambiwalenccja
no muszisz musisz;) My tu ci możemy conajwyzje powrozyc:)