Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziula1987

potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam 22 lata i dwie córki. Mąż zaczął nadużywac alkoholu i znęcać się nad nami psychicznie i fizycznie. Już nie mam siły tak dalej żyć. Miałam ojca który zachowywał sie tak samo i nie chcę aby moje dzieci przechodziły przez to piekło. Od miesiąca jest bezrobotny. Ja nie pracuję bo dzieci są zbyt małe żebym mogła je zostawić a z nim boję się bo nie wiem w jakim stanie mogę go zastać jak wrócę do domu. Finanse się skończyły i pomagali nam rodzice ale on potrafi zabrac ostatnie pieniążki i przepić. Nie mam już siły z nim walczyć. Ma nadzór kuratora i policji, założyłam mu również niebieską kartę ale i tak to nie pomogło. Napisałam pozew o alimenty i separacje ale najpierw muszę znaleźć mieszkanie i się wyprowadzić ale i to nie jest takie proste bo na start też są potrzebne pieniądze a ja ich nie posiadam. obecnie obie córcie są chore a nadotatek malutka (ma roczek) dostała krwotoków z noska. Nie wiem co mam robić. Życie mi się wali. Nawet podstawowe nachunki jak czynsz, prąd nie są opłacone bo nie mam za co opłacić. Złożyłam wniosek do MOPS-u o zasiłek ponad 2 tygodnie temu i jeszcze pani na wywiadzie środowiskowym nie było. Wiem tylko jedno: Musze dzieciom zapewnić lepsze życie niż ja miałam, ale strasznie się boję!! Jeśli możecie to pomóżcie!! Pozdrawiam

Gość sw.Mikołajj
Mój znajomy sponsoruje(pomaga) samotne kobiety. Daj jakieś namiary.

To jest prawda. Zaszłam w ciąże z pierwszą córką jak miałam 18 lat. Dziękuję za wszelką pomoc!!

Gość Nie oczekuj tu pomocy*********
Gimnazjum ma ferie:( Raczej wieczorem - późnym wieczorem można "pogadać" :)

To jest prawda. Zaszłam w ciąże z pierwszą córką jak miałam 18 lat. Dziękuję za wszelką pomoc!!

jestem w twoim wieku, mam 4miesieczna core...i wypisz wymaluj w domu takiego ssamego łobuza...chowam przed nim kase, ale to przeciez nie wyjscie...jak sprawic, by taki facet sie zmienil?

Powiem Ci szczerze że ja próbowałam juz wsystkiego! Składałam o leczenie więc zgodził się na wszywkie ale nadal pije. Wszywka została przepita.Założyłam mu niebieską karte i nadzór kuratora i policji i nadal bez skutku. Wiem co to znaczy męczyc się takim człowiekiem. Współczuje Ci bardzo .

Po ty co mi zrobił to raczej nie. Zależy mi na nim nadal ale to już nie miłość. Wiem że dla niektórych z Was to kolejna osoba ze ściemami ale ja nie pisze bo mi się nudzi i nie bajeruje. Piszę bo potrzebuje wsparcia i pomocy bo nie wiem co mam dalej ze swoim życiem robić.