Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM POMÓŻCIE

ZA KRÓTKI OKRES PO TABLETKACH?

Polecane posty

Gość BŁAGAM POMÓŻCIE

witajcie,jestem strasznie przerażona,napiszcie coś...Brałam tabletki, teraz miałam pierwszy okres po ich odstawieniu i trwał zaledwie 4 dni-był obfity w 1 i 2 dniu,potem już nie.Ból brzucha był, teraz okres mi sie skończył a brzuch nadal troche pobolwewa lekko.O co chodzi?Dodam że nie miałam żadnych kontaktów,tylko "zabawy z palcem"...Co o tym myśleć?

po pierwsze primo: po co brać tabsy skoro się bawi tylko palcami?? po drugie primo: zanim zaczniesz brać jakiekolwiek leki należałoby sie skonsultować z lekarzem i wypytać go o wszelkie wątpliwosci, a nie wpierdzielać jak dropsy i nie przejmować się niczym. po trzecie: jak już nie potrafisz zapytać lekarza to naucz się czytać. po czwarte jeżeli nadal boli cię brzuch to możliwe że tabsy są źle dobrane i np zrobiła ci się torbiel n jajniku:p

Gość BŁAGAM POMÓŻCIE
campini-ale ja juz wlasnie nie biore tabletek! odstawilam je miesiac temu,teraz byl pierwszy okres odkad ich nie biore.

hej tak czasem jest po odstawieniu tabletek.Musisz poczekać az organizm dostosuje się do tego że teraz tabletek nie bierzesz .Takie miesiączki możesz mieć jeszcze przez kilka nastepnych miesięcy.Na ból brzucha kup no-spa .Zalecam tez wizytę u gin. ;)Pozdrawaim

dobra zrozumiałam ze czekasz na krwawienie z odstawienia, rano jest:p przy odstawieniu może tak być:p jak nie pojawi się następny trzeba iść do lekarza. odstawiłaś hormony organizm ma prawo byc zdziwiony i zareagować

Gość BŁAGAM POMÓŻCIE
campini-teraz byl pierwszy miesiac jak nie bralam tabsow.Tak wiec okres po odstawieniu juz byl miesiac temu i teraz skonczyl mi sie nastepny,ale trwal tylko 4 dni,stad moj niepokoj..ale chyba przez palca w ciaze nie da sie zajsc?