Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

mam tego dość!nie zaśługuje na tego skurwiela!

Polecane posty

21 lat....? Młoda jesteś, całe życie przed tobą baa najlepszy czas na zabawę , poznawanie nowych ludzi, nie martw się jak ci się uda wyrwać z tego "związku" spojrzysz na to wszystko z dystansem będziesz się sama dziwiła jak mogłaś być z takim chłopakiem. Ciężko uwierzyć , że wytrzymałaś w takim "układzie" 6 lat.... Mi się to w głowie nie mieści. Uwierz, że jest tylu fajnych facetów na świecie, że nie musisz być z kimś kto cię nie szanuje i jest chujem przez duuuże Ch

Gość a nadal z nim mieszkasz
?

zgadzam sie z przedmowca,jest wielu facetow na tym świecie i napewno kogoś znajdziesz. To z nim jest cos nie tak, a Ty jestes normalna ,młoda dziewczyną. Zapomnij o nim i pokaż, że potrafisz życ i bawić sie z innymi ludzmi!!! a wtedy h*j go strzeli!!!!!!!!!

nie mieszkam z rodzicami,kiedys z nim mieszkałam,ale ze tak powiem doprowadził do tego,ze ze musiałam sie wyprowadzic,bo chciał tego ,gdyz jak arzme mieszkalismy to miałam nad nim kontrole i niugdzie nie mógł sie szlajać,ale w ten dzien co mi sie kazał wyprowadzic dopwiedziałam sie ze poszedł sobie an imprezke;/ huj jebany

Dobrze że już Twoja cierpliwość sie skończyłaNie daj mu się już przekabacić!!To najgorszy typ faceta 😠

dzięki,.ja sie w ogóle zatsanwiam jak takie typki maja prwo dożycia...jak..tak poza tym to własnie wynajęłam mieszkanie w którym mielismy razem mieszkać... szkoda gadać:( ale nic nie wpuszce tego ...!a;e wiecie co naprawde jest mi żźle.mam nadzieje ze dzięki tym forum i dzieki wam bede silna,

Gość Agniesia pamietam
doskonale jak kiedy sie nam na niego zalilas, ze znow Cie oszukal, czy tam zdradzil, a jednoczesnie na erotycznym sie chwalilas jak robilas mu loda w wiezowcu czy windzie i bylo zajebiscie. Jak Cie ktos ma szanowac, jak sama sie nie szanujesz Nie oszukuj sie, nie zostawisz go, gwizdnie, pierdnie, a rozlozysz nogi

Gość co za idiotka z Ciebie
nikt już nic nie powie bo az zal tego cztać!!! myślałam że dziewczyny w Twoim wieku są już troszkę mądrzejsze ale jak widać i tu zdarzają się wyjątki i ty swoją głupotą przebijasz wszystkich...zal zal zal...pewnie sama jesteś pokemonem więc idzcie się bawić dalej dzieci...

Gość gfdfsddff
a ja mysle ze byliscie siebie warci... on dupek a ty sie sama dawalas traktowac jak szmate....

Gość proszę proszę
żali się tutaj, niby taka pokrzywdzona, biedna dziewczynka a tak naprawdę taka sama szmata jak te panienki od Twojego kochasia...zero szacunku, zero rozumu to męcz się sama a nie opowiadaj innym o swoich wielkich problemach...pewnie jesteś z nim bo nikt inny Cię nie chce a i on zdradza bo również ma dość Ciebie...kretynka numer jeden!!!

Gość hihiiiiiiiiiiiii
a w temacie nie powinno byc odwrotnie? chyba jest blad. Zgaduje, ze mialas cos innego na mysli. Ty nie zaslugujesz, jesli juz. Chyba, ze jest ok. wiec jesli Jego tak nazywasz, to jak nazwiesz siebie? Skoro Ty nie zaslugujesz...

Gość ach...
Kurcze, czytajac ta historie wydaje mi sie, ze go znam. Wszystkie fakty sie zgadzaja, nie sciemniam. Na jaka litere jest imie Twojego faceta?