Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agG.

jak zostac EMO?

Polecane posty

Gość agG.
oO super ;D to moze mi cos poradzicie skoro jestescie taki zalosne co ? ;] tak zalosni ludzie znaja napewno duza ilosc stron ;D Huńćwok dzieki bardzo ;]

Gość nocoty.pl
masz: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_(ludzie) http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Emo_girl Emo girl – dziewczynki w wieku poniżej lat 23. Nie mogą być jednak emo - w dosłownym sensie tego słowa. Są na to zbyt męskie. „Wyróżniają” się elo cool stylem, a więc czarno-różowymi ubrankami oraz fryzurą, w której musi zawierać się grzywka na pół głowy. Są samotne, szukają chłopcuff (oczywiście emo boy, inni są raczej poza stawką). Nie mają przyjaciół, nikt ich nie rozumie, aczkolwiek zawsze mają koffaną ekipę na impresski i koncerciki, które wprost koffajom. Mają swoje zdanie, każdy osobnik o innych poglądach ma u nich wypisane na twarzy „WRÓG”. Inne od innych, najinniejsze od całego świata. Kochają czaszeczki, serduszka (krew, krew, blood!) Słuchają trendowej muzyki, bo przecież są takie inne, noszą portki z czaszkami i ogólnie, wszystko co ma czaszkę, w ich mniemaniu jest imoł. Noszą kolczyki w dziwnych miejscach (szyja, dekolt, palec wskazujący). Samice emo nie rozstają się ze swym telefonem i godzinami piszą SMS-y, w których wymagają stałego pocieszania i rozczulania się nad nimi. Ostatnio modnie jest afiszować się z chęcią zmiany płci wśród swoich "eMo ZnajoMkooff". Tak więc, nie daj zbić się z tropu, każde emo trzeba dokładnie obejrzeć, aby móc odróżnić jego płeć. Być może twoja dziewczyna to emogej. Emo to też dość spora grupa osobników, nie cierpiących innych ludzi, i patrzących się na zdrowych umysłowo, z pogardą i niechęcią. Są zawsze chętne do bicia się, choć tak naprawdę zależy im tylko na nastraszeniu potencjalnej ofiary (z reguły młodszy i słabszy od nich osobnik). W rzeczywistości szukają odpowiedniego sposobu na poczucie się kimś.

Gość tomimp3
Bycie emo to jedno wielkie kłamstwo i ciągle powtarzający się cykl. Można przedstawić go w paru punktach: * Dziewczyny mówią, że lubią wrażliwych facetów. * Chłopak dowiaduje się o tym, więc, żeby mieć pewność, postanawia stworzyć pozory totalnej wrażliwości. Zaczyna się ubierać jak „odmieniec” (W jego mniemaniu. W rzeczywistości ślepo wpisuje się w durny styl, powielany przez setki tysięcy podobnych mu na świecie nastolatków, przekonanych o swej oryginalności.), żeby laska zobaczyła, jaki on jest alternatywny i że nikt go nie rozumie. Pisze grafomańskie wiersze pełne bełkotów pseudpoetyckich i wszędzie rzuca hasłami o tym, jak to go nikt nie rozumie. Wszystko po to, aby dziewczyna zauważyła, jaki to on jest przewrażliwiony, samotny, czuły i w ogóle. * Emoboy zaczyna spotykać się z tą laską. Chodzą ze sobą i wymieniają się swoimi depresyjnymi poglądami. Jedną z ich ulubionych rozrywek jest narzekanie na wszystko, na co da się narzekać. Na co się nie da zresztą też. * Emo staje się zbytnim cieniasem, nie ma jaj, zaczyna mieć większe huśtawki nastroju niż jego laska podczas menstruacji. I w ogóle kastrat z niego. Laska rzuca go, twierdząc, że To nie twoja wina, to ja spieprzyłam sprawę i odjeżdża na Harley'u z jakimś wylansowanym, napakowanym testosteronem, macho palantem. * Emoboy płacze, wraca do domu i komponuje następną beznadziejnie ckliwą piosenkę. Kolejna emolaska widzi jaki gość jest uczuciowy i historia zatacza koło. W gruncie rzeczy, może w tym ciągłym płakaniu coś jest. Najwyraźniej ktoś uświadomił im, iż są nędzniejsi od Rubika. Nie wytrzymują zderzenia z rzeczywistością, więc jedyną sensowną drogą jest wypłakanie się nad ołtarzykiem z żyletek.

Gość HappyLoser
Dziewczyno ... Emo [.tak poważnie to scene bo tak się nazywa ten styl.] nie można się stać .. ja jestem scene .... i nie będę nic mówić bo to fajne że podoba Ci się ten styl :] i jeśli już chcesz wiedzieć to co do ubioru powiem tyle : czarne rury ....[.nie koniecznie białe i różowe też mogą być ^^.} .top'y z nadrukami rockowych zespołów typu Alesana MCR FFTL itp. ^^ .paski ze ćwiekami jak najbardziej xD .pełno branzolet pierścionków pieszczoch chust itp.. .i oczywiście mocny makijaż. .więc zainwestuj w dobrą kontórówkę i kredkę do oczu[.gdy będziesz malować oczy od środka leciutko dalej ciągnij już grube linie.] .oczywiście czarnego koloru .!!! .i noś trampki .!!! powodzenia życze oczywiście mam nadzieje że masz osobowość Emo Girl bo emo zostać nie można ....

Gość Ev.
Emo... Mnie także interesuje ten styl. Inni myślą, że jest poje...y i do kitu. Jeśli chcesz się stylowo ubierać koniecznie musisz mieć trampki, fryzurkę, i ubrania w kolorze: Czarnym, różowym, czerwonym, białym. Paznokcie pomalowane czarnym lakierem. I oczywiście dodatki . To wszystko. Życzę Ci udanego bycia EMO ;) ;***

dzieciaki widać nie mają co robić tylko siedzą na kafe i zaczynają swoje ekscesy ...:O w ogóle to nie ten dział na taki temat ! :O

Gość Glorii
Hi. jestem.emo.więc.postaram.się.Ci.pomóc.w.tym.temacie. jeśli.chodzi.o.ubiór.to.ciuszki.czarno.różowe.obowiązkowo.zniszczone.trampki.rurki.czarne.różowe.fioletowe.mogą.też.być.podarte .dodatki.hello.kitty.czaszki.serduszka. ja.noszę.dużo.pierścionków.i.łancuszków.z.wisiorkami.np.fortepian.głowa.hello.kitty.czaszka.serduszko.i.duża.gwiazda. jeśli.chodzi.o.fryz.to.czarne.włosy. (ja.mam.różowe.pasemka.z.jednej.strony.) grzywka.zasłaniająca.pół.twarzy.oczywiście.proste.włosy. makijaż.bardzo.mocno.pomalowane.oczy.eyelinerem.i.kredka.blyszczyk.albo.bezbarwny.albo.mocny.róż.ostatecznosc.to.czerwień. jak.chcesz.założyć.spódniczkę.to.muszą.być.czarne.lub.granatowe.rajstopy.najlepiej.zrób.sama.w.nich.dziury.i.'oczka'.no.chyba.ze.juz.takie.gotowe.znajdziesz.ja.nie.widzialam. tak.właśnie.wygląda.emo.zewnetrznie. zespoły.hm.mój.ulubiony.UNDEROATH. percing.również.jest.dosyc.wazny. ale.mam.nadzieję.że.jesteś.emocjonalna.i.masz.emo.w.sobie.bo.jeśli.chcesz.być.pozerem.to.będzie.to.widać.na.pierwszy.rzut.oka. życzę.powodzenia..xDxD buŹ. agG.

Gość brutality
emo to shit, metal ftw

Gość brutality
moj kolega mial kiedys dziewczyne emo to ona calymi dnami nic nie robila tylko sie ciela zyletka

Gość oj dziewczyno
:D:D:D:D:D

Gość kinga emoo
wiesz co ja też chce zostać emo ale nie wiem ale zycze ci spełnienia marzeń w temacie tym

Gość oLcikkx3.
Poprostu kupuj w dobrych sklepach cropp oraz new yorker możesz teŻ na alleeGroo ;3 EmO jest bardzo EmOcjOnalny x.X Tnąć sie nie tnee narazie T.T EmO to nie tylko faajNy ciÓch -.- To takŻeem styl ŻyciAa ;o pozdrawiam oLcikkx3.

Gość oLcikkx3.
Eeem !;x Chcem jesZcZeę powiedZieĆ Że od niedaFFnaa ;o jestemm EmO ale jestem zadofOlona Żee niąĄ! jestem ;] T.T oLcikkx3.! :X

Gość bardzo dobrze
emo sa popaprani.

Ja polecam zacząć słuchać muzyki Metalcore np Bullet For My Valentine,Avenged Sevenfold. I brać przykład z muzyków. Osobiscie sam słucham Metalcore ale uznaję sie za zwykłego metala.