Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkk

alfastar??!!

Polecane posty

Gość monikkkk

moi rodzice chca jechac do egiptu i chca kupic w tym biurze prosze napiszcie cos o tym biurze bo ja sie boje ze cos bedzie nie tak :( a moze to tylko jakies leki, biuro jest dobre egipt jest fajny a samolot to nic strasznego????

Gość wierz mi
Dziecinko biedna nie bój się wyjazdu, to będzie nowe doświadczenie zobaczysz kawałek świata a sama tam nie jedziesz :D Biuro jest sprawdzone, zresztą dlaczego masz się bać biura przecież organizuje wiele wyjazdów. A co do lotu, cóz wiele osób się boi ale dużo przełamuje ten strach. Uwierz w siebie!

Gość qnia
samolotow tez nie trzeba sie bac. jak pierwszy raz w zyciu lecialam, to az sie czulam rozczarowana tak bylo nudno. troche widokow zaraz po starcie i przed ladowaniem, poza tym tylko chmury. turbulencje to chyba wymysl filmowcow z hollywod :D . teraz mnie nic nie wzrusza, byle nie odwolali lotu ;) . co do biura tez bym byla spokojna - przeciez to nie firma krzak, zasady/standardy obowiazuja, wiec jak sie znaja, to Ty sie nie masz czym przejmowac.

Gość B34t4
W Egipcie jest masa ciekawych rzeczy, pamietam, ze jak bylismy na tydzien z Alfa w Hurhghadzie, to mielismy tylko jeden dzien wolny na zakupy tak sie zalatalismy, tyle bylo do ogladania. Wycieczki moim zdaniem Alfa ladnie zalatwia - nie ma sie czego bac.