Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnka

brak wsparcia... boli, pomocy

Polecane posty

Gość kinnka

Chodzi o to ,ze rozstałam sie z chłopakiem, była poważna rozmowa, jego matka kontra moji rodzice i my jako para. Płakałam, mówiłam głośno ,że on mnie straszy ,że powiedział ,że mnie zabije.. Że mu nie wierze. Mój ojciec na to, przestał się do mnie odzywać, moja matka na to ,że ona się nie wtrąca, jego matka chciała nas pogodzić, broniła go, mówiła ,że to jest jej dziecko i ,że zawsze będzie go bronić ,że go kocha. Moji rodzice nigdy nie mówili ,że mnie kochają, ani mi ani innym ludziom, nie dawali mi rad jak żyć, jedynie co nie wtracali się,. Jestem załamana, moji rodzice nawet nie spytali się mnie czy on mi coś zrobił, co się stało. Jedynie patrza na mnie tak jakbym coś im zrobiła. Dlaczego tak jest ? Mój chłopak ma takich cudownych rodziców, zawsze za nim staną a moji ? Nie umią nawet zapytać czy ja cierpie, czy jest mi źle, pocieszyć mnie, nawet mnie nie przytulają, robiła to tylko jego matka.. :(

Gość afatania
posluchaj ja tez mam takich rodzicow i jestem po slubie. i jest ciezko bo on tez ma matke ktora zawsze jesst po jego stronie. powiem ci ze byloby ci cholernie ciezko i facet jesli juz teraz jest ble to pozniej tez wykorzystywal by to , ze nie masz wsparcia w rodzicach. tak jest u mnie. rozstan sie z tym chlopakiem, badz silna a na partnera zyciowego wybierz faceta ktory naprawde na to zasluguje. gdybys zostala z tym facetem i tak mysle ze bys miala przewalone u tesciowej. po takiej sytuacji nigdy by cie nie lubila, po co sie meczyc. masz jeszcze wybor. powodzenia

Gość zaczernili mi nicka
i widzisz wcale ci nie skasowali