Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajana177

jestem w 3 miesiącu ciąży i ukrywam to nadal

Polecane posty

Gość Jedź do anglii. Tam nie będzie
Jedź do anglii. Tam nie będzie problemu.

Gość asiula1616116ss
nie zabijaj tego dziecka

Gość dziwne myslenie
masz 20 lat , nie jestes dzieckiem , przeciez rodzice ci pomoga. Jesli twój facet który jest ojcem zrobił ci cos takiego (JEŚLI PISZESZ PRAWDE)

Gość asiula1616116ss
jestescie nienormalni,pozniej bedzie miala wyrzuty sumienia ze usunela...;/

będę je wychowywać przeprowadzę się na razie do koleżanki teraz będę dalej chodziła do pracy

Gość co sie tak z tymi badaniami
uczepiliscie. dziewczyna napisala tylko, ze nie powiedziala rodzicom. Nic nie bylo o tym, ze chce usunac, ze nie byla u gina, ze nie robila badan, ze nie bierze witamin :O

Gość dziwne myslenie
... to ja bym go znać nei chciała. Pozwij o alimenty i dacie rade

rodzice mnie nierozumiejąca nie będę miała u nich żadnego wsparcia bo są alkoholikami

po czesci zgwałcona????to masz zaje*** chlopaka...GRATULACJE DZIEWCZYNO!!!!!!!!! Puknij sie w czolo

dajana177 rodzice mnie nierozumiejąca nie będę miała u nich żadnego wsparcia bo są alkoholikami alkoholikami, ale takimi którzy wyszli z nałogu czy dalej ciągną????

Gość asiula1616116ss
ona nie pojdzie na policje,bo ja dobrze wiem ,że to nie byl gwalt ,tyllko chciala uniknac tu na forum obrazliwych komentarzy,moze cos wypila ale na pewno panowala nad sobą,kazdy chyba wie,kiedy starczy,no nie? Pewnie też chciala a koles to wykorzystal.;/ zal.

Hmm, dziewczyno, nie rozumiem Cię. Dzieckiem nie jesteś, ale dałaś się upić kolesiowi? Wygląda na to, że zrobił to po to tylko, żeby rozłożyć Ci nogi. Dorosła kobieta wie, że z seksu są dzieci i że jak da to facet po prostu weźmie. Pewnie nie był to pierwszy raz kiedy piłaś alkohol i wiedziałaś dobrze jak działa w dużych ilościach. Dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich czynów. Nie bardzo wiem czego od nas oczekujesz? Jedyną rozsądną radą w Twoim przypadku jest powiedzenie o tym rodzicom (jacy by nie byli) i facetowi. W końcu to facet też ma w tej ciąży niemały udział.... Są organizacje pomagające samotnym matkom, jeśli nie w Twoim mieście, to pewnie w sąsiednim lub jakimś większym w okolicy, są ośrodki prowadzone przez organizacje świeckie i kościelne.

Gość w y p......
asiula- pier...isz głupoty!! rób co chcesz, bo jak widać intelektem nie grzeszysz! Dziewczyna da radę- myśli, pracuje i jest pod opieką lekarską. Jest pełnoletnia. Zapewne przyszła tu uzyskać wsparcie, a tu tylko negacje samych ideałów. Namawianie do samobojstwa i aborcji!! Trochę tolerancji, zrozumienia i empatii..

Gość podejscie ... jej
asiula1616116ss jak ja bym miala rodzicow alkoholikow to bym sie chyba zabila,bez kitu Dziewczyno Ty to dopiero masz podejscie, ja mam teściów alkoholików i jakoś mój maz sie nie powiesił (i chwała mu za to), jest wspaniałym facetem, mamy normalną zdrową rodzinę a dzidków od strony meża odwiedzamy od świata i tyle autorko jeśli masz sie gdzie udać (koleżanka) to może to jest dobry wybór i kontynuuj pracę puki stan zdrowia pozwoli, nie opuszczaj badań lekarskich, nawiaż kontakt z organizacjami pomocowymi juz teraz nie ch Cię poznają wiedzą w jakiej jestes sytuacji, zrób wszystko żeby dzieciątko urodziło sie zdrowe a jak dalej postąpisz (wychowasz czy oddasz do rodziny adopcyjnej to już Twoja decyzja, a nad tym facetem sie dobrze zastanów, moim zdaniem powinnaś o nim zapomniec raz na zawsze.

alkoholikami są nadal niestety a na policje nie chce iść bo kolejne kłopoty mi na razie nie potrzebne

moim prywatnym zdaniem, jezeli to był gwałt, był czy nie był, dziewczyna mająca 20lat chyba potrafi iść do lekarza po tabletkę \"po\"????? co myślała, że jej się facet spuści i co w ciążę nie zajdzie???? :/