panienka1989 0 Napisano Luty 17, 2009 i chce tam iść niekoniecznie w celach zdrowotnych tylko dlatego że mi sie spodobał Czyto jakieś zboczenie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damalady Napisano Luty 17, 2009 no i przez takie jak ty ciezko sie dostac w powaznej sprawie do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domi8 Napisano Luty 17, 2009 panienko nierob sobie nadziei,dla tego ginekologa jestes tysieczna pacjetka i napewno nawet niezwruci uwagi na ciebie bo ma dosc patrzenia babom w krok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blablablaj Napisano Luty 17, 2009 Jak młoda to dla niego miła odmiana Ja oglądam 100cipek dziennie w internecie cipki i nigdy mi się to nie nudzi bo facetom to się nie nudzi Dlaczego więksość ginekologów jest facetami bo im to sprawia przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aby cipka Ci się nie Napisano Luty 17, 2009 nawilżyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach