Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos wie moze

WSZIB w Poznaniu!!!!

Polecane posty

Gość ktos wie moze

co myslicie o tej szkole?jaka jest?jaki poziom?chodzi mi konkretie o kierunek administracje-SUM!!!

Gość Szkoła jak szkoła
najważniejsze zdobywaj doświadczenie, a szkołę się dziś robi dla papierka ;) Im łatwiej tym lepiej...

Gość ktos wie moze
wiem wiem...wlasnie tylko chodzi mi o to czy teraz faktycznie patrzy sie na to czy sie ma mgr ze szkoly panstwowej czy prywatnej??na razie mam dobra prace i nie zamierzam jej zmieniac...ale mgr chcialabym miec!

Gość Szkoła jak szkoła
Sam kończę prywtną FiR, ale tę drugą w Poznaniu :P I co? Szukałem pracy tydzień, znalazłem w księgowości, a teraz dostałem pracę w centrali banku :) Nikt nie patrzy na uczelnię - przynajmniej ja się w życiu nie spotkałem....natomiast zawsze pytają o doświadczenie i obowiązki....

Gość jacobs
WSB w Poznaniu jest duuzo lepsza

Gość dziwne myslenie
nom wsb popieram , 2 miejsce w rankingach .. sama tam chodze. Podoba mi sie :)

Gość I nie zwracaj uwagi na komenta
rze studentów uczelni państwowych bo, ludziom na uczelniach państwowych tych renomowanych z długoletnim "stażem" wmawia się, iż ich wykształcenie jest najwyższe i najlepsze, bo posiadają wykształcenie np. uniwersyteckie. Wielu moich znajomych było do momentu poszukiwania pracy wręcz przekonanych, że po studiach będą mieć super pracę i super przyszłość, bo mają w papierach renomowaną uczelnię. Jednak później na ogół zapanowała konsternacja, ponieważ pracy zero, przyszłości zero. Natomiast wykładowcy tam wmawiają, bo są na ogół zasiedzieni na uczelniach i żyją mentalnością lat 70, gdzie uczelnia to było coś i taką też wiedzę promują. Jeśli ktoś nie wierzy niech przeczyta wątek powyżej - "prywatne są fee, do du...." itd. Nikt nie zastanowi się nad kierunkiem, trybem doświadczeniem i wieloma innymi kwestiami, które decydują o przyjęćiu do pracy (NAJWAŻNIEJSZA JEST ROZMOWA!!!) - po prostu zero ŚWIADOMOŚCI - no ale jak się 5 lat komuś wmawia, że po studiach będzie masterem to tak jest..

Gość ktos wie moze
ale ja chce mgr z administracji robic a na wsb nie ma:(

Gość ktos wie moze
no wlasnie te państwowe mysle ze sa nie wiadomo kim!!!Wiem to bo wlasnie na takiej jestem i z niej chce odejsc,bo nie czuje sie w kierunku:(

Gość ale czy po administracji jest
praca?