Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00you00

Moja porazka zyciowa...zadnego faceta nie podniecalam,kazdy sie mna brzydzil!!!

Polecane posty

Gość 00you00

Mam 27 lat i zadaje sobie pytanie co ze mna nie tak? Patrze w lustro i widze wysoka,szczupla, zadbana blondynke.Faceci sie za mna ogladaja na ulicy, proponuja randki ale wszystko z umiarem. Skonczylam studia, kupilam mieszkanie, zajelam sie swoimi pasjami. Moj pierwszy facet...Poszlam z nim do lozka po pol roku znajomosci. Mialam zasady, chcialam go poznac. Przez 1,5 roku bycia razem nasz seks trwal gora 5-10 minut ..przedwczesny wytrysk.Bylam wyrozumiala,cierpliwa, wspieralam go...po 5 latach od rozstania dowiedzialam sie ze na boku podrywal dziewczyny, moze nawet z nimi spal. 1,5 roku razem,rozstanie..3 lata samotnosci,w ciagu 3 lat nieudane randki.Kolejny facet....seks mogl trwac i trwac...ale raz na tydzien, raz na 2 tyg a na koniec raz na 3 tyg. na koniec powiedzial mi ze mam male cycki( schudlam 10 kg ,prroblemy) .Niby zart a mocno zabolalo..kochajc sie z nim pozniej juz nie czerpalam zadnej przyjemnosci, czesto plakalam po w ukryciu. Zostawil mnie dla mlodszej. rok samotnosci,3 facet...dojrzaly,inteligentny.Najpierw przyjazn, wszystko powoli a potem wielka namietnosc. Czulam ze to ten jedyny.Swietnie sie dogadywalismy.Ufalam mu,pierwszy facet ktoremu zaufalam i z ktorym czulam sie bezpiecznie.On jest teraz w pracy.Razem rok czasu...zastanawiam sie czy po 2 tyg abstynencji bedziemy sie ze soba kochac, moze ma kochanke,moze kolejny sie mna brzydzi,zastanawiam sie czy odejsc.. ps mam prace, wlasne zainteresowania, czuje spojrzenia mezczyzn, nie jestem cnotka, uwielbiam seksowna bielizne, moge kochac sie dlugo i namietnie w wielu pozycjach...kazdy facet byl wniebowziety kiedy calowalam go po calym ciele, nigdy nie blagalam faceta o seks, nie podawalam siebie na tacy, mam wlasne zycie ,znajomych...kolegow ktorzy chetnie by sie ze mna umowili a jednak ..cos jest nie tak

Gość kwasss
Nie tak łatwo trafić na dobrego kochanka. :), może to z nimi jest coś nie tak a nie z Tobą.