Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielec 2 0

chudzielce tyczki

Polecane posty

Gość chudzielec 2 0

czy podobaja sie wam chlopcy typu tyczka czyli wysocy i baardzo szczupli (chudzi) bez miesni... prosze o szczere wypowiedzi

Gość sdsddsds
nie, to aseksualne wolę juz u faceta brzuszek niż wklęsłą klatę i wątłe ramionka

Gość bynajmniej19-20
zgadzam sie z przedmówczynią:)

Gość bynajmniej19-20
no ale co Ty, przecież to nie ma znaczenia jak się kocha naprawdę :)

Gość martultkaa
" przecież to nie ma znaczenia jak się kocha naprawdę" Ale żeby się zakochać, trzeba najpierw poczuć że ktoś się podoba. A jak może się podobać facet-tyczka?

Gość 5555555555555555
Myślę że w ogole CHUDOŚĆ jest wstrętna, zarówno u kobiet jak i mężczyzn.

Gość a ja wolę moją mamę
Ja lubię szczupłych i wysokich i z mięsniami i z kaltą ;pp takich sportowców ... piłkarzy ręcznych (mają mięśnie,bo rzucają ;p) czy coś w tym stylu ;D

Gość bynajmniej19-20
dla mnie to zbyt płytkie podejście. a moze pomimo wygladu ma w sobie to coś , co sprawia że nogi same sie uginają, wyglad to naprawdę nie wszystko. mozna przeciez najpierw zakochać się w jeo duszy, sposobie bycia...a w tedy bedzie nie wazne czy facet jest chudy, czy gruby.

Gość ja nie lubie..............
facet to ma byc facet i musze czuć, ze ktoś na mnie lezy a nie same gnaty bleeee

Gość precz z grubasami
moj byly mial ponad 190cm wzrostu i wazyl ponad stowe(pewnie zaraz powiecie ze to nie tak zle,ale wygladal strasznie-podbrodek,brzuchol itd) teraz spotykam sie z chlopakiem 186cm i wadze okolo 60 kg-moze za chudy ale 100% bardziej seksowny niz grubas chociaz jesli o sex chodzi to srednio bywa z chudzielcem,mialam takiego juz (tez szczupla bylam) i jak bolaly mnie kosci,miednica po to cos w sumie okropnego ale za to nie bylo takiego obrzydzenia w stylu gruby beben czy wbijanie paznokci w sadlo nie wiem mam jakies obrzydzenie co do tlustych facetow(moze to po eksie tlusciochu)

Gość bynajmniej19-20
nie, ale z innej bajki jestem :)

Gość precz z grubasami
przepraszam bardzo ale my tu chyba mylimy pojecia - dla mnie misiek to facet z lekkim brzuszkiem a dla was normalny facet>

Gość ererreerer
186 cm i 60 kg to ma być sexy? :O To jest jakiś żart? Przecież to oświęcim jest. Ja bym się brzydziła patrzeć na takiego, a co dopiero go dotykać. :O Tylko raz mialam nieszczęście uprawiać seks z chudzielcem, następnego dnia mialam sikniaki na udach (serio!) od jego kości biodrowych. Nikt nie mowi że facet ma być gruby, ale przy 186 cm optymalna waga dla faceta to 80-90 kg. Ale 60?? .......