Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __napalona__

Mój chłopak uznał mnie za nienormalną gdy opowiedziałam mu o mojej fantazji!

Polecane posty

wyczucie ma chyba polegac na tym ze nie mówimy prosto w oczy tylko zabieramy sie za rozpór przyjaciela naszego faceta w jego obecnosci :classic_cool:

poznajesz faceta, jeszcze nie uprawialiście seksu a ty snujesz mu wizję obciągania druta innemu facetowi..... hardcore i falstart :o Zapewne chodziło mu o fantazję i takich się spodziewał realizowane we DWÓJKĘ a ty mu już tłok robisz przed wsadzeniem....

acha... to o takie wyczucie chodziło... czyli najpierw zapraszam napalonego murzyna a potem gdy mój facet otwiera drzwi krzycze "bierz go" buhaha

a jakie?:) jeszcze inaczej napisze.... zacznij od tych "skromniejszych" fantazji w miarę poznawania przechodź do tych odważniejszych...małymi kroczkami :D

__napalona__ NIE PRZEJMUJ SIĘ. Na szczęście są i normalni faceci na świecie. Tacy, którzy potrafią fantazjować i wiedzą jaka jest różnica między fantazją a ich spełnianiem. :)

wiesz ja decyduje się na seks dopiero jak kogoś dobrze znam i wydawało mi się, że on jest osobą otwartą do czasu aż pojawił się temat współżycia i wszystkiego co się z tym wiąrze. Co do fantazji to myślałam, ze podejdzie do tego na luzie i z humorem a on zrobił z tego nie wiem jaki problem, nie zmuszałabym go przecież do seksu z facetem na samym wstępie poprostu chciałam mu dać do zrozmienia że nie mam oporów w seksie :?

co do fantazji we dwoje to marzy mi się np seks w przymierzalni sklepu odzieżowego (nie za taką powieszoną firanką oczywiście ale w lepszych sklepach są przecież takie wydzielone pokoje) kręciłoby mnie to ze moge wszystko widzieć w lustrach i to, że ktoś może nas przyłapać

Jak widać on ma opory w tym temacie i to spore. Znałam kiedyś takiego, który lubił tylko po misjonarsku i bez przerwy powtarzał: \"nie ruszaj się bo mnie rozpraszasz\" . To chyba podobny typ ;)

lilitka, celem wyjaśnienia - pedalskie jest dla mnie lizanie się dwóch facetów po jajach a nie to czego ja bym nie zrobił bo z pewnością nie ciągnie mnie (a tym samym tego nie zrobię) sranie sobie na klatę czy szczanie do dzioba, a wcale tego za pedalskie nie uznaję no

nie przypuszczałam że zgodze się w czymś z Ajron-sanem ale jeśłi chodzi o sranie na klate to nieco dziwne a jedzenie tego ... to już zupełnie ...

lilitka Jak widać on ma opory w tym temacie i to spore. Znałam kiedyś takiego, który lubił tylko po misjonarsku i bez przerwy powtarzał: "nie ruszaj się bo mnie rozpraszasz" . To chyba podobny typ Patrz a ja ciągle słysze dookoła o tym ze takie są tylko kobiety :P Czyzbys była wyjątkowa w tej kwestii?:classic_cool:

ponadto mam na to jedną teorię Jesli facet do zaspokojenia kobiety potrzebuje pomocy drugiego to nic tylko totalny nieudacznik i ciota :classic_cool:

lilitka: prawie trafiłaś on mówił coś o tym, że najbardziej lubi na jeźdźca :D (uwaga odkrywamy szczyty perwersji)

Ajron-san strasznie się emocjonujesz moimi komentarzami. Miło mi to widzieć :D Tyle tylko, że nie jesteś konsekwentny w uznawaniu homoseksualizmu za obrzydliwe.Poza tym sranie na klatę ma się nijak do fantazji __napalonej__ .

v33 nie ma we mnie chyba nic wyjątkowego. To raczej Ty za bardzo uogólniasz :D

lilitka dokładnie takie same tunelowe myslenie przedstawiłam jak Ty :classic_cool: próbuje sie troche wpasowac w to jak rozumujesz :) Ja takie dziwne fantrazje wolałabym spełniac na neutralnym gruncie a tu z jednej strony chce dwóch w łózku a z drugiej nie potrafi oddzielic seksu od emocji z takim podejsciem to se moze tu tylko popisac :)

a tak właściwie Ajron-san jakie urozmaicenia są dla ciebie dopuszczalne? czy uznajesz seks analny i oralny u heteroseksualistów?

Kochana lilitko, twe komentarze emocjonują mnie nieco mniej nawet od tego, że właśnie chce mi się puścić bąka, a nie za bardzo mam jak :) zaś co do uznawania homoseksualizmu za obrzydliwy - nigdzie nie napisałem że homoseksualizm jest taki albo owaki, tylko, że pedalstwo jest, czytaj proszę cię uważniej :) i jeszcze małe ps - moje fantazje to moja rzecz i uwierz mi, napalona, że wcale nie są ani grzeczne ani \"misjonarskie\" ... tyle że nie zapędzają się na tereny zarezerwowane dla pedałów

bo dla mnie seks to nie tylko fizyczność ale i emocje oddzielone nie dają chyba takiej satysfakcji jak razem

to co napalona pokochasz dwóch aby spełnic fantazje?:O bo juz nie kumam :O

v33 ja swoje fantazje spełniam z moim mężem. Nie mam jednak oporów żeby oddzielić pisanie o seksie od emocji z seksem związanych :D Ajron-san cieszy mnie ,że homoseksualnych mężczyzn nie uważasz za pedałów :P

ajron 100% racji!!! nie dal sie chlopak spedalic a wy mu wyrzuty robicie ze brak mu odwagi! tylko pedauy ssa meskie paly!!

chce czerpać przyjemność ze spełniania fantazji razem z osobą którą kocham i której ufam, nie oznacza to, że będe kochała 2 facetów poprostu porócz mojegoa faceta starałabym się znaleźć kogoś z grona moich lub jego dobrych znajomych a nie jakiegoś pierwszego lepszego napaleńca z ulicy

no wodzisz lilitka, jak ty jednak nie rozumiesz tego co się do ciebie pisze :D niesforna homofobko