Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __napalona__

Mój chłopak uznał mnie za nienormalną gdy opowiedziałam mu o mojej fantazji!

Polecane posty

\"[zgłoś do usunięcia] martin23 ajron 100% racji!!! nie dal sie chlopak spedalic a wy mu wyrzuty robicie ze brak mu odwagi! tylko pedauy ssa meskie paly!! elo elo \" No to żeś się chłopak popisał ! :D

lilitka i ok twoja sprawa ale ja sie nie dziwie facetowi dla mnie byłoby to docenienie ze się mój męzczyzna mną w łózku nie chce dzielic a nie nazywałabym go jakimś dewiantem :O ja nie jestem bi on nie jest homo kazdy ma prawo do własnego zdania :)

v33 - czy możesz mi przytoczyć gdzie nazwałam kogoś dewiantem w tym temacie? :)

nie mówie ze ty ale napalona tak uznaje a ty jej w tym towarzyszysz :O dotego kogoś zupełnie normalnego najlepiej nazwac innym moherowym ograniczony...a nie bierzesz pod uwage ze mozna zyc w normalnym związku partnerskim i wiele lat działac na siebie bez perwersji i udziwnien? zaraz ten ktoś to moher i homofob?:O

znikam do doma owocnej dyskusji 🖐️ Ajron 😘

Ajron-san to nie ja piszę o \"pedalskich\" zachowaniach :) Tak w ogóle odeszliśmy od tematy, a chyba _napalona_ miała inne intencje. W każdym razie fantazje to fantazje i nawet jeśli moją fantazją jest seks z Kaczyńskimi (to by była dopiero dewiacja :) ) , to nie znaczy, że chciałabym ją kiedyś zrealizować.

no i nikt tu chyba nie usiłuje mieszać fantazji z rzeczywistością, ale moim zdaniem dziwne jest to, że ktoś może się oburzać na fakt, że komuś innemu nie odpowiada wizja lizania kumpla po prąciu :O

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci