Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jakim czasie

po jakim czasie mozna...................

Polecane posty

Gość po jakim czasie

1 pocalowac dziewczyne w policzek 2 pocalowac dziewczyne w usta 3 przytulic dziewczyne 4 powiedziec 'kocham cie' 5 itp nie piszcie ze to zalezy tyle to ja wiem;jestem po pierwszym spotkaniu z dziewczyna i zastanawiam sie na co sobie moge pozwolic na drugim

Gość po jakim czasie
5 posadzic dziewczyne na kolanach

Gość o to dziwne.....
o kurwa ...jak czytam te wypociny małolat to mnie szlag trafia....idzze poczytaj ksiazke idiotko bedzie wiecej korzysci

Gość rgetgrgt
wg mnie owe 1, 2 i 3 możesz już teraz, jeśli umiesz zrobić to jakby od niechcenia, z całą pewnością siebie, zarazem delikatnie a nie jak napalony samiec czy jak zdesperowany poszukiwacz deski ratunkowej z tym 4 to ja bym radziła czekać aż do uzyskania pewności i ciut dłużej, żeby ta druga osoba trochę się poniecierpliwiła

Gość o to dziwne.....
tzn idioto...przyzwyczajona jestem do takich kretynskich pytan w wykonaniu 15 letnich dziewczynek..... Człowieku walnij sie w łeb...a nie zakładaj durny topik na babskim forum...Żenada!!

Gość ło matko...
Po 32 dniach, 13 godzinach, 42 minutach i 12 sekundach.

Gość po jakim czasie
dziekuje tym, ktorzy napisali na temat a nie wysmiali moja osobe, czekam na dalsze opinie jak to bylo w waszym przypadku itp

ło matko... ma racje ale jeśli się spóźnisz o 5 sec to wasz związek będzie nie udany.....

dziekuje tym, ktorzy napisali na temat a nie wysmiali moja osobe, czekam na dalsze opinie jak to bylo w waszym przypadku ale co ci przyniosa przypadki innych ludzi ? Jedni twoje podpunkty przerabiaja wczesniej inni pozniej ? Chesz jakies srednie kalkulacyjne wyciaac z topa ? kolego o tym ze powinienes sam wiedziec kiedy i jak sie zachowywac to chyba ci nie musze pisac ? To ze masz sie zachowywac naturalnie wobec swojej dziewczyny ...chyba tez nie ? Skoro sie spotykasz z dziewczyna to jestes na tyle dorosły ze sam powinienes sobie odpowiedziec na powyzsze pytania ... Noo chyba ze masz 12 lat i chcesz isc w slady Alfie Pattena z wysp brytyjskich to smaiało zadawaj takie pytania :P:P:P

Gość odpowiem ci taks
1 pocalowac dziewczyne w policzek 2 pocalowac dziewczyne w usta 3 przytulic dziewczyne 4 powiedziec 'kocham cie' odp wszystko jest zalezne od charakteru-jedna dziewczyna moze byc niesmiala i nie chciec takiego szybkiego toku,a druga po 10minutach bedzie cie pytac oto czy nie pojdziesz z nia do kibla. 1 -pierwsze spotkanie 2-moze byc 2 badz 3spotkanie 3-tak jak wyzej 4-oj tu to wydaje mi sie ze nie ma co wyskakiwac z :kocham cie za szybko-przepraszam ale jak mi byly powiedzial kocham cie bodajze po 2 czy 3 miesiacach to tylko sie usmiechnelam i pomyslalam: taaa po 2miesiacach...bylismy dalej 2lata,uwazam ze to czy sie kogos kocha nie jest oczywiste po 2miesiacach,co najwyzej fascynacja,zauroczenie 5-posadzic dziewczyne na kolanach- mysle ze tak jakies pozniejsze spotkania od siebie dodalabym 6-kiedy seks? wszystko zalezy-ale wydaje mi sie ze 3miesiace to przesada(mowie w wieku powyzej 20stki)

Gość po jakim czasie
mam 21lat

Gość odpowiem ci taks
no to nie ma co w sumie robic jakich podchodow trwajacych latami

Gość po jakim czasie
7. po jakim czasie mozna dotknac dziewczyne za reke 8 po jakim czasie mozna spacerowac z dziewczyna za reke dziekuje za rady

Gość odpowiem ci taks
7. wydaje mi sie ze mozna po pocalunku z jezyczkiem 8.za reke to jak juz bedziecie pewnie ze chcecie byc razem a i mam pytanie? byliscie obydwoje juz w jakichs zwiazkach?

Gość po jakim czasie
nie

Gość po jakim czasie
podbijam

Gość powiedzieć komuś...
...kocham cię można wtedy, kiedy wie się na pewno, że się kocha? Wiesz to, jesteś pewien?

Gość po jakim czasie
po kilku tygodniach

Gość po jakim czasie
czekam na reszte wypowiedzi

a co tu jeszcze mozna powiedziec? mamy podac ci date i godzine? nie masz wyczucia? to daj sobie spokoj z kobietami - do nich podchodzi sie intuicyjnie.

Gość po jakim czasie
up up