Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaameryka

Czy ktos robil fryzure slubna w Colette w Krakowie?

Polecane posty

Gość monikaameryka

Witam, Szukam dobrego fryzjera w Krakowie , znajoma mowila ze Colette robi dobry makijaz i fryzury. Czy ktos tam byl?

Gość iwi100
Ja robilam fryzure w colette na starowiślnej i bylam bardzo zadowolona:). Pani, która mnie czesala (nie pamietam imienia ale wysoka, szczupla, krótkie ciemne wlosy) byla bardzo konkretna:) na próbnej fryzurce poddala mi dwie propozycje: pierwszą bardziej odważną, upiętą wyżej i drugą gladką, delikatną, upietą na karku. Ponieważ jestem bardzo skromną osobą wybralam tę drugą ale pierwsza też byla bardzo fajna. Polecam:)

Gość iwi100
Ja robilam fryzure w colette na starowiślnej i bylam bardzo zadowolona . Pani, która mnie czesala (nie pamietam imienia ale wysoka, szczupla, krótkie ciemne wlosy) byla bardzo konkretna na próbnej fryzurce poddala mi dwie propozycje: pierwszą bardziej odważną, upiętą wyżej i drugą gladką, delikatną, upietą na karku. Ponieważ jestem bardzo skromną osobą wybralam tę drugą ale pierwsza też byla bardzo fajna. Polecam

Gość gość
Niestety akurat tam nie byłam, ale robiłam makijaz i fryzure w Black Pearl. Bardzo dobry i profesjonalny salon z przystępnymi cenami. Fryzjerka doradziła mi prześliczna fryzurę a makijaż był trwały i bardzo naturalny