Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenti29

Dziwne bóle w pochwie

Polecane posty

Gość lenti29

Witam. Od m-ca odczuwam niepokojące dolegliwości w pochwie, ale ewidentnie po prawej stronie. Czuję uwieranie, jakby mi coś przeszkadzało. Nie jest to silny ból, ale bardzo dokuczliwy. Przeszłam leczenie p/grzybicze, miałam dwa razu usg- przezbrzuszne i dopochwowe i nic nie wykazały. Teraz dostałąm lek sterovag i też nie odczuwam żadnej poprawy. Cytologia wporządku, stopień czystości też w normie. Mam wrażenie, że dwóch lekarzy, do których chodze nie wie jak mi pomóc. Może któraś z Was przechodziła coś podobnego i podpowie mi jakie badania moge jeszcze zrobić, albo jak sobie z tym poradzila.

Gość hopsasy na sniegu
tak, dwoch lekarzy ci nie pomoglo za to kafeteriuszki z pewnoscia dadza rade :o

Gość lenti29
Tak to bywa, ze czasem kobieta, która miała podobne dolegliwości podpowie coś więcej niż lekarz. Nie oczekuje leczenia przez net, ale rady. Nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia, to lepiej się nie udzielaj i psuj ludziom humoru!!

Gość marz99
Ja mam taki ból, o którym piszesz. Uwiera mnie po lewej stronie, czuję jakbym miała tam obrzęk, boli mnie również odcinek między pochwą a odbytem po lewej- jestem 3 tyg po operacji plastyki przedniej, miałam stan zapalny, wczoraj skończyłam antybiotyk, ból sie nasila przy ruchach ,jest piękący. Dziś lekarz powiedział, ze nie ma zapalenia, nie ma grzyicy, nie widzi obrzęku i nie wiadomo dlaczego boli, moze zrosty, dostałam czopki przeciwzapalne, ale jeszcze nie wykupiłam i nie mogę odczytać nazwy z recepty.a iebie? lepiej?