Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam w zyciu cel

Moja wlasna Dieta... napewno sie uda!

Polecane posty

Gość Mam w zyciu cel
Ja mam jeszcze jedna wielka wade !! :( ROZSTEPY !! :( ale zaczelam uzywac kremow... mam nadzieje zeee COS mi pomoga. :(

Gość jestem z Tobą
ja też:( i mega celulit teraz probuje mega drogich kosmetykow ktore dostałam od przyjaciółek na 30 stke, ake za tydzien sie skoncza:( moja siostra robi sobie peeleng z kawy i działa! w końcu wszystkie mega-drogie-kosmetyki sa na bazie kofeiny więc pewnie spróbuję za tydzień -dwa jak mi się luksus skończy

Gość Mam w zyciu cel
tez slyszalam zee tee peelingi dzialaja... Ale okropnie wygladaja :P ale podbno tylko na cellulit pomagaja a ja wlasnie potrzebuje i na to i na to, :( kupial sobie dwa kremu ok . razem kosztowaly 25 zl. Nie za drogie. :P ale slyszlam ze calkiem dobre.... sie przekonam.

Gość sunrise girl
Co do diety też stosuje swoją własną- zupełnie improwizowaną. OD jakichś kilku miesięcy- ograniczam jedzenie - nie jem chleba - tylko Wasa itp, jem bardzo mało ziemniaków, ograniczyłam do minimum tłuste produkty w tym moje ulubione czipsy i krakersy, czy też orzeszki słodyczy nie jem wcale Często zajadam gotowane mięsko, warzywa na patelni ale bez dodatku tłuszczu tylko z bulionem i dodatkiem curry, czasem parówki noi dużo owoców. Przez 3 miesiące udało mi się schudnąc 8 kilo. ostatnio silna wola jednak szwankuje i trochę się zajadam:p nie wiem może to wina stresującegookresu w życiu:)

Gość Mam w zyciu cel
sunrise girl Gratuluje. :) Naprawde swietnie schudlas. :) Ale tak naprawde w diecie sa 3 wazne rzeczy 1. Zaczac sie odchudzac 2. trzymac sie diety i najwazniejszy punkt 3. Utrzymac wage. :)

Gość Mam w zyciu cel
do DIETETYK : napisz tu ta diete. :)

Gość Mam w zyciu cel
Co tu juz nikogo nie ma.???? :(

hej Mam w zyciu cel.tak sie sklada ze tez sie odchuzam ale udalam sie o pomoc do dietetyka i jestli chodzi o Twoja diete to wg mnie snaidanie ok ale potem za duza przerwa miedzy sniadaniem a drugim posilkiem! a co do kolacji,to mi kazali jest tylko warzywa ale to jedynie sugestia.pozdrawiam

Gość Mam w zyciu cel
To moze i ja na kolacje bede jesc warzywa :) Ale mi taka przerwa miedzy posilakmi nie przeszkadza gdyz jak pije wode to mi sie nie chce jesc. :) A jaki ty masz jadlospis od tego dietetyka ?

Gość Mam w zyciu cel
I wanna be perfect Napewno Ci sie uda :) 7 kg w 2 miesiace jest mozliwe zeby sie zdrowo odzywiac i schudnac tyle. :) Jesli bedziesz cwiczyla napewno Ci sie uda :) Powodzenia Ja jestem pierwszy dzien na tej diecie i jest ok. :) nie czuje glodu. Nie bede sie wazyla codziennie bo bede miala na tym punkcie opsesje. Bede sie wazyla co tydzien. :)

Gość Mam w zyciu cel
jest tu ktos ??? :(

w końcu po zajęciach:) i mam czas dla siebie:) dzisiaj zjadłam: S: 4kromki chleba z kapustą pekińską szynką pomidorem i papryką+zioła 2S; w szkole kanapka z kapusta szynką ogórkiem i papryką O; jabłko duże (nie mialam co innego wziąść do szkoły) K: w planach ale mam zamiar kefir wypić:) codziennie rano i wieczorem smaruje się balsamem i w miare możliwości mam zamiar robić peeling kawowy:) a tak pozatym to całkiem spoko się czuje, wogóle nie jestem głodna:)

Gość Mam w zyciu cel
ja tak samo nie jestem glodna. :) i nie mysle o jedzeniu tak jak na tych 'cud' dietach... Pije wode, cwicze, i rowniez pial kefir jako podwieczorek. :) a kolacja bedzie o 17.30 kanapeczka z chelbkiem czarnym lekkim WASA i serek bialy :) Mniam. hehe A za 15 mniut po grejfrucik. :) Zmienilam troche moja diete na lepsza :) i napewn osie uda schudnac do czerwa. Powodzenia zycze. :)

Gość jestem z Tobą
cześć dziewczyny co za dzień ja dopiero wróciłam, ale rano jak co środę na wagę i jest 75,5 kg!!!!!!!!!!! to już 8 kg mniej jestem tak zmotywowana, że zaczynam wierzyć, że uda mi się do świąt jak mi zaplanował lekarz moje marzenie poniżej 65 a nawet 61-62!!!!!

Gość Cytrynka_007
No dwa dni diety i 1,4 kg mniej :) cudownie :)

cytrynka pogadamy jutro ?:)fajnie trzymam kciuki za ciebie

Gość Cytrynka_007
Nestee tobie idzie rewelacyjnie :) 2 tyg i 6kg za toba :) jasne ze pogadamy na koniec dania :) jestem ciekawa co jutro waga pokaze :)

Mi pewnie to samo cholerny okres kobiety to musza sie meczyc fuckkkkkkkkkkkk

Gość Cytrynka_007
spoko wlasnie zostalam potraktowana przez organizm okresem :P

Tylko czasami nie odpuszczaj diety,jak ci sie skonczy okres penie waga zacznie spadac

Gość Cytrynka_007
spokojnie :) napewno nie odpuszcze sobie diety , przeciesz my nestee czekamy na piekna mete :) ktora osiegniemy w kwietniu/maju:)musimy byc twarde :) damy rade. Kurcze tez chce zrzucic juz 5 kg tak jak ty :)

Gość Mam w zyciu cel
Dziewczyny zycze wam wytrwalosci. :)

Gość Mam w zyciu cel
Jestem z toba Brawo. :) Ja sie dopiero zwaze w niedziele no chyba ze bedzie mnie kusisc to w sobote. :) Woels ie nie wazyc za czesto. :) Gratuluje tych -8 kg. :) a ile juz czasu sie odchudzasz.??

A ja gdy byłam nastolatką wpadłam na super (teraz wiem, że głupi) pomysł, by schudnąć - piłam wodę z octem. Pomagało, bo i apetyt zniknął i schudłam, ale czułam się kiepsko. Wiadomo co ocet robi z krwinkami...Na szczęście się zakochałam i przestałam myśleć o odchudzaniu ;)

Gość Mam w zyciu cel
Giganna Ee jak jest sie mlodym to jest sie glupim. :) Kiedys tez wpadlam na taki sam pomysl jak ty mialam chyba 14 lat... I bardzo zaluje tego.... Ale coz moda taka i tyle... nastolatka nie moze byc poprostu grubsza od innych....

witam Wiadomo co ocet zależy jaki jeszcze ocet bo np jabłkowy jest dobry polecam te stronę o prawidłowym odżywianiu najlepsze sa warzywa i owoce ja sam próbuje zrezygnować z kawy i słodyczy a z mięsa m się już udało nie ważne jak jesz ale co jesz organizmu nie da się oszukać chemia i szybkim jedzeniem z barów i wciąż będziemy głodni przynajmniej ja tak miałem ze jak mięso zjem to to za godzinę znowu jestem głodny ale wystarczy jedno jabłko a czuje ze bym więcej zjadł to mi się nie chce mi się jeść ja płatki owsiane górskie jem tylko zaparzone z dodatkiem miodu http://www.eioba.pl/a78074/wplyw_zakwaszania_na_stan_zdrowia_organizmu a to jest dieta anty nowotworowa http://209.85.129.132/search?q=cache:ng6vwz0ktl0J:sci.pam.szczecin.pl/~fasting/download/GERS_ZYW.DOC+dieta+gersona&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&client=firefox-a film o lekarzu Gersonie co warzywami i owocami leczył http://www.reikimaster.pl/gerson.htm Najlepsze, co możesz dla siebie zrobić na TEN CZAS - to POKOCHAĆ SIEBIE - z całych sił pokochaj samego siebie, wówczas wszystkie złe okoliczności, będą omijać Cię niczym ptaki w locie. dieta i pozytywne nastawienie gwarantuje schudniecie np jak ja warzyłem 80 kg to se wyobrażałem ze waga pokazuje mi 70 kg

Gość mam w życiu cel
Hej. :) no ja juz drugi dzień na diecie :) i jest ok . zważe sie dopiero w niedziele :) jesli bedzie -1kg bedzie doskonale :) pozdrawiam. :)

Gość mam w życiu cel
kto z was wie ile filet z kurczaka gotowany ma kcal.??