Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anusiak_

Test Ciążowy

Polecane posty

Gość Anusiak_

Gdzie poza apteką można kupić test ciążowy? Jakie polecie? To prawda, że daje 99% pewności gdy wykonujemy go w dniu spodziewanej miesiączki? Pozdrawiam!

Gość o ho ho
A co we wsi tylko jedna apteka jest? wstydzisz się iść?

Niby prawda :) 2 tyg po stosunku też wykrywa... Emm, no raczej tylko w aptece... JAk sie wstydzisz idz do innej :P

Gość Anusiak_
A czy kupowanie testu ciążowego to wstyd??? Lubię sobie różne rzeczy pooglądać, porównać cenowo, jakościowo, poczytać opakowania itp.

Gość Anusiak_
dziękuję Wam za odpowiedzi; jestem z Krakowa-w takim razie przejdę się po hipermarkecie dziś przy zakupach trochę dokładniej, może zauważę :) okres ma wypaść dopiero 22.02 a ja chciałabym już wiedzieć :)

Gość Anusiak_
oo dzięki! a skąd jesteś ? (jeśli mogę zapytać) przy kasach czy na dziale Kosmetyki/Uroda? pracuję do 16 i od razu popędze:P

Gość Anusiak_
sorki, za wścibskość, ale zerknęłam na Twój suwaczek-gratuluję:* ja też wychodzę za mąż, tyle, że w kwietniu :) będę szukać, mam nadzieję, że znajdę, kurcze schizuje, byle do 16

może juz trochę nieaktualne ale może komuś innemu się przyda- testy są dostępne wszędzie- tzn w każdym supermarkecie, a nawet w rossmanach- najczęsciej są na tych pólkach co prezerwatywy;) więc łątwo trafic;)

Gość Evangeline Lily
U mnie w mieście jest w Tesco:) i jest kilka opcji do wyboru:) moje Kochanie niejednokrotnie musiało mnie ratować :D biedaczek chyba już został expertem :D